2024. április 27. - Zita

Szegény rablót az ág is húzza!

Íme, tálcán kínáljuk önöknek a legszánalmasabb rablókról készült legviccesebb felvételeket, a Youtube jóvoltából. Ez bizony vicces, már most tessék nevetni!
2010. január 30. szombat 16:10 - Győry S. József
Kedvcsináló

Lopni bizony tudni kell. Ne higgyük azt, hogy mindenkinek, akinek ma kis hazánkban a bőre alatt is pénz van, megnyerte a lottó főnyereményt, vagy esetleg TESCO árufeltöltői fizetésének a felét havi rendszerességgel eltette, hogy hosszas évek gyűrögetése-koplalása után rendelkezésére álljon egy akkora összeg, amivel érdemes belefogni a tőzsdézésbe.

Vagy itt van a kékvérűek esete. Mivel nem származhat mindenki a japán istencsászártól, esetleg valamelyik nagy európai, monarchikus uralkodócsaládjából, szükség volt egy bombabiztos alternatívára, mert dolgozni ugye sohasem volt valami kifinomult. Természetesen „megoldásként” ismét a lopást említenénk, és erre a keresztes háborúk remek lehetőséget adtak: a „raboljuk ki a gaz szaracénokat, majd ha eleget loptunk, akár még rangot is szerezhetünk” elgondolást igen sokan követték, többek között jelen cikk megalkotójának ősei is, bár ő egyáltalán nem gazdag. Sőt. Vagyis ellenpélda mindig van.( Kéretik pénzt utalni a számlaszámomra!)

Na és itt vannak a politikusok. Tudjuk, mit csinálnak: ugye ismerjük már egy ideje a „mutyi”kifejezést. Ők aztán értenek a lopáshoz, nem is akárhogyan, de ezt kár tovább fejtegetni, hiszen ha kinyitjuk bármelyik újságot, egyből a lopás negédes ízétől megrészegült honatyák rosszabb esetben borvirágos képe vigyorog ránk. - Mi tudunk valamit, ti meg nem!

Ám mi a helyzet azokkal, akik nem valami okosak, nincsenek jó pozícióban, nem II. Erzsébet brit uralkodó a nénikéjük, vagy egyszerűen végső kilátástalanságukban lopásra adták a fejüket? Róluk van szó ebben az írásban, de csak azokról, akiknek valahogyan nem jött össze a dolog. A vicc kedvéért.

Egy Vicc – kedvcsináló 2

Egyik este gyalog mentem hazafelé, amikor egy sötét kis utcából kiáltást hallottam: "Segítség! Segítség!" Befordultam a sarkon, hát látom, hogy két fickó rángatja egy idős néni kezéből a kézitáskát, a néni pedig elszántan küzd ellenük. Egy pillanatra megtorpantam, hogy segítsek-e vagy inkább sétáljak tovább, mintha mi sem történt volna. Végül úgy döntöttem, segítenem kell.
Átkozott öreglány! Olyan bivalyerős volt, hogy még hárman is alig tudtuk elvenni a táskáját.


Egy Oscar-díjas alakítás

Az első videónk egy igazi kisfilmnek is tekinthető, hiszen ugyanazt a cselekményt több kameraállás is megörökítette. Megismerkedhetünk az egyik legszánalmasabb rabló legfelejthetetlenebb akcióját, és talán nem mondunk azzal újdonságot, hogy ez bizony vicces. A delikvensünket valószínűleg Tarzan ihlette meg, de egy nyugdíjas otthon sportosabb lakói is kenterbe vernék, bármikor. A kezdet lassú és nehézkes, de legalább fájdalmas: alapból egy hatalmas zakózással nyit. Majd végül sikerül bejutnia a „közértbe” a tetőn át, azaz bepottyan. A kameraváltás zseniális. Barátunk ezután egy bevásárlókocsival össze-vissza kóvályog az üzletben, a pénztárgéphez nem is nyúl, csupán cigarettát zsákmányol. Na hiszen, egy újabb láncdohányos! De aztán elérkeztünk a tetőponthoz: emberünk nem tud kijutni! Nézzük meg itt.


Poénfaktor
: 9,5 - Ezt bizony nehéz überelni.

Sok lúd „trógert” győz

Sajnos nem tudjuk, hogy a felvételen látható fiatalember mivel érdemelte ki a bolti alkalmazottak szörnyű haragját – nyilván jóval az átlag fogyasztói kosár alatt volt a bevásárlókocsijának a tartalma -, de azért viccet „félretéve” sejthetjük: egy újabb bolti szarkát tisztelhetünk a jómadárban. A történetbe az akció tetőpontján kapcsolódhatunk be, mely egy látványos birkózásban – csajverekedésben - csúcsosodik ki. Az elszánt, prémiumot igencsak kiérdemlő boltos segítségére az egyik kollégája, és egy tettre kész vevő érkezik, és sok lúd disznót győz alapon ártalmatlanná teszik a kis csintalankodót. Itt tekinthetik meg a lényeget, itt pedig a folytatást, bár az említésre sem méltó.


Poénfaktor
: 4,0 – Egyszer nézhető

Már a „kockák” sem a régiek

Nagy valószínűséggel a magasabb iskolai végzettséggel rendelkező tolvajok nem ajtóstul rontanak a házba, hanem puhatolóznak, kifigyelik a célszemély gyengéit, alternatívákat készítenek, majd a legalkalmasabb pillanatban lecsapnak! Nyilván így tett ez a figura is, akit egy megszállott programozónak, vagy egy elborult agyú World of Warcraft mániásnak előbb titulálnánk, mint tolvajnak. Ám épp ezért! Ne bízzon senkiben sem, a látszat csal. Ez az alak is telefonálást szimulálva próbálja álcázni galád tettét, és bizony mondhatni, hogy sikerül is neki. A végén persze továbbáll, mint ha mi sem történt volna, viszont egyetlen dologról ő is elfeledkezett: a „nagytestvér” mindent lát! Itt láthatja a kópét.


Poénfaktor: 5,5 – Nem olyan rossz, már csak azért sem, mert a végén bizony ő is lebukott.

Pacák a pácban

Legyen itt egy filmekbe illő eset is. Nyilván mindegyikünk látott már olyan filmeket, melyben a cselekmény egy bankrablásban csúcsosodik ki, és ezzel jelen fiatalember is lehetett. Egy valamivel nem számolt, ez pedig a modern technikai vívmányok. Amint átugrik az ügyintézőknek fenntartott területre, egyből kelepcébe kerül, de olyan hirtelen, hogy az röhejes. Már önmagában ezért is érdemes lenne megnézni a videót, de ez még csak a kezdet! Egy kis kerülővel ismét visszatér az ügyfeleknek fenntartott helyiségbe, ahol ismét egy arculcsapás éri: az ajtók önműködően bezárultak, és persze az üveg is golyóálló. A folytatás sem rossz.


Poénfaktor: 6,5 – Egész jó, csak így tovább!

Úgy véljük, hogy mégiscsak a legjobb a tisztességes, becsületes munka. Igaz, gyakran abba is belerokkanunk, de legalább nem kerülünk börtönbe. És főként nem a Youtube-ra.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását