2024. április 25. - Márk

Problémásan épül az Esztergomi Mesepark

Elkészültek már a látványtervek is, mégsem bízhatunk abban, hogy időben, vagy egyáltalán valaha is felépülhet a Mesepark Esztergomban. A Hírextra felkereste Fellegi Mátét, aki elmondta, hogy még mindig a támogatókban bíznak.
2009. október 6. kedd 17:39 - Kővári Adrienn

Mi vár ránk az üveghegyen túl?

Egy élő, lüktető mesebirodalom körvonalazódik ki a tervrajzokon. Aki hátára kapja vándorbatyuját, az egyenesen a hatalmas Üvegheggyel találhatja magát szemben, ezen keresztül juthatunk majd be a parkba. A látszat azért néha még mindig megcsal minket. Az Üveghegy nem a látogatóknak készül, de tagadhatatlanul miattuk fog létrejönni. Ide tervezték azokat az irodákat, ahol a park működtetői fognak dolgozni, hogy mi, látogatók zavartalanul szórakozhassunk.



A park belsejében megtalálhatjuk a tróntermet, ahol a király mindig maga elé rendeltette három szépséges lányát, vagy szintén három daliás fiát. A családok körbejárhatják a trónt, és innen beláthatják az egész birodalmat. Továbbmenve elérkezhetünk egy Mozipalotához, ahol a rajzfilmeken kívül, bábjátékban is részesülhetnek a gyerekek. Nemcsak előadásokat izgulhatnak végig a csöppségek, hanem bábkiállítást is láthatnak. Mivel egy palotáról beszélünk, így tornyai is lesznek, amik szintén kilátókként fognak funkcionálni.

Az égig érő fával is találkozhatunk majd a Meseparkban, ami leginkább egy hatalmas cső alakú építményhez fog hasonlítani. A fa belseje egy óriási kilátó lesz, ahol különböző cukrászdák és kávézók is helyet kapnak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását