2024. április 30. - Katalin, Kitti

Lemészárolták Michael Jacksont

Immár hivatalosan is emberöléssel gyanúsítják Michael Jackson orvosait. Különösen a sztár kezelőorvosa aggódhat.
2009. július 20. hétfő 09:32 - HírExtra
Miközben a Los Angeles-i hatóságok gőzerővel vizsgálódnak Jackson halálának ügyében, az ötven esztendősen elhunyt popkirály gyermekeiért szép csendben bejelentkezett az énekes bőrgyógyásza. Arnold Klein immár DNS-teszttel igazolná, hogy a három közül a két idősebbik Jackson gyereknek ő a biológiai édesapja.

Ha minden igaz, két személy is bíróság elé állhat a jövőben Michael Jackson halála miatt. A rendőri szervek állítása szerint ugyanis nem természetes halál vitte el a pop királyát. A sztár kezelőorvosát, dr. Conrad Murrayt, és bőrgyógyászát, dr. Arnold Kleint egyaránt gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával illethetik.

A vádat a hatóságok összefüggésbe hozzák a Propofol nevű gyógyszer használatával. Ian Halperin, botránykönyíró, Jacko életrajzi kötetének szerzője ezzel kapcsolatban például egyenesen azt nyilatkozta a sajtónak, hogy az énekest szó szerint lemészárolták orvosai.

Időközben egyébként más források is azt erősítették meg, hogy Michael Jackson doktorainak van félnivalója a felelősségre vonástól. A hollywoodi ügyügyekben már-már bennfentesnek számító TMZ.com internetes portál is a napokban arról adott hírt, hogy a nyomozók Jackson halálát bűntényként kezelik és hogy leginkább dr. Conrad Murray került a látóterükbe.

Jacko bőrgyógyásza (dr. Arnold Klein) szintén nem kerüli el a bűnüldöző szervek figyelmét. Az orvos szóvivője természetesen „képtelen vádakról” beszél. Miközben pedig a rendőrők Kleinre figyelnek, ő már Jackson két idősebb gyermekére koncentrál.
Állítása szerint Prince Michael (12) és Paris (11) vér szerint egyaránt az ő gyermekei. A 64 esztendős milliomos minden jel szerint magához akarja venni a Jackson-árvákat, ennek érdekében még DNS-vizsgálatnak is hajlandó alávetni magát.

„Arnold megsajnálta a gyerekeket és követeli őket. A Jackson körül lévő emberek közül, beleértve a közvetlen családtagjait is, mindenképpen Kleinnél lennének legjobb helyen a gyerekek.” - idézte az állítólagos apa egyik legjobb barátja szavait a mai Bors.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását