2024. május 5. - Györgyi

Jajj, de kínos részletek Jackoról!

Michael Jackson három gyermekének volt nevelőnője szerint az énekesen rendszeresen gyomormosást kellett végrehajtania a fájdalomcsillapító-koktélok miatt.
2009. június 28. vasárnap 12:15 - HírExtra
A 42 éves Grace Rwambara a The Sunday Times-nak elmondta, hogy Jacko gyakran keverte a különböző fájdalomcsillapító szereket, miközben alig evett és ezektől előfordult, hogy olyan rosszul lett, hogy a nörsz nem is engedte őt a gyerekek közelébe. Egyszer felhívta a sztár édesanyját, Katherine-t és húgát, Janetet, kérte, hogy lépjenek közbe és győzzék meg Michaelt: kezeltesse magát függősége ellen. Jackson azonban ellene fordult és azzal vádolta, hogy elárulta őt.

Ez az addikció alátámasztani látszik azokat a sajtóhíreszteléseket, mely szerint orvosa, Conrad Murray egy erős fájdalomcsillapítót, Demerolt adott a pop-királynak, nem sokkal annak halála előtt.

A ruandai születésű Rwaramba több mint egy évtizeden át dolgozott Michael Jackson mellett, előbb titkárnőként, aztán pedig három gyermeke, a most 12 éves Prince Michael, a 11 éves Paris Katherine és a 7 esztendős Prince Michael II mellett volt nevelőnő.
Ugyancsak megszólaltatta őt a News of The World bulvárlap. Vallomásából az derült ki, a gyerekeknek nehéz kapcsolatuk volt apjukkal. Felidézett egy esetet, amikor a közelmúltban Michael II apja dalait énekelte neki. "Jó szívvel nevettem rajta. Annyira jó pillanat volt. Aztán egyszer csak Michael megjött és a gyerekek rémülten néztek rá, olyan dühös volt".

A három gyermek sorsa egyelőre bizonytalan. A média felvetette annak lehetőségét, hogy a két idősebb gyermek biológiai anyja, Deborah Rowe ápolónő bírósághoz fordul, hogy megkapja az elhelyezési jogot.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

wancsa
2009. június 29. 10:23
Szánálmas majom volt - így élt és így halt meg!
Minősíti a "nagy" superhatalom, az USA társadalmát ahogyan reagálja az esetet. Ez is a cirkusz része. . .
nikolett
2009. június 28. 13:36
Az én személyes véleményem hogy nem kelett volna megmütetni magát.Kereste a helyét és nem találta meg a világnak akart bizonyitani és belehalt.
MichaelJacksonrajongó
2009. június 28. 13:32
Hát,remélem nyugodtan tud nyugodni:( Pedig 13 éves korom óta azt mondtam,hogy addig nem akarok meghalni amíg nem találkozom vele vagy egy koncertjére el nem mentem :( Hát már nem jutok el soha.
Az ujságirók meg üljenek le kicsit,akik meg tergetnek,szégyeljék magukat,és ne legyen örömük abban a pénzben amit kapnak az ujságiroktol a hirkért:S viszlát !
MichaelJacksonrajongó
2009. június 28. 13:29
Arról írtak valahol,és képeket mutattak ott is Jacksonról,hogy mennyi műtét van az arcán szegénynek.Persze de azt senki nem írta még sehol,hogy ennyit ér a plasztika,hogy elrohad,és nem tart semeddig.Vagy pedig a plasztikai sebésze olyan hogy kikellene tiltani az országból ahová belép.Szegény mennyit szenvedett e miatt is,egész életében,mert nemvoltak képesek normális munkát végezni.Nem Őt kell bántani hogy hogy néz ki hanem a plasztikai sebészt :S és z bebizonyitota,hogy nem ér az semmit.
nikolett
2009. június 28. 13:26
Orákig lehetne cikizni öket mármint az ujságirokat.
De most szegény Jacksont nem hagyják.
Remélem most már ahol van nyugotabb lesz.
MichaelJacksonrajongó
2009. június 28. 13:25
Addíg amíg él, addíg lehet szennyes is teregetni,,,mert mgtudja cáfolni.De egy halottról beszélni ez nem igazságos.Túl sok a mű már...de hát az embereknek ez kell,,,de sajnos amien mű a teste olyan mű az egész élete a mosoly is és a lelke is.
MichaelJacksonrajongó
2009. június 28. 13:23
nah de egyszónak is egy a vége,hogy az ujságiroknak nem szabad hinni,mert az igazat nincs ki megcáfolja,és igy könnyű beszélni írogatni,de átkozom az ilyen mebereket az biztos !!!!!!!!!!!!!!! ugyhogy nyugtuk nem lesz az biztos.
nikolett
2009. június 28. 13:22
Én nem csípem a modelleket a müket meg végképp.

De ha ujságiró lennék aki tisztességes egy olyan cikket irnék róla ami felelevenitené az emberekben milyen is volt.A multról az életéröl pozitiv dolgokat.

A szennyes mindenkinek a saját dolga senki sem tökéletes.
MichaelJacksonrajongó
2009. június 28. 13:21
Azt kellene tenni,hogy azilyen nagy emberek mint Ő is volt,végrendeletében rendelkezni róla,hogy soha senki nem teregethet ki ami körülötte történt.Amig élt szerencsétlen addig megfizette Jackson biztosan bőségesen,mikor elhunyt utána meg teregetnek.Szegény Zámbóról is mennyi hülyeséget hordtak össze annakidején :S
MichaelJacksonrajongó
2009. június 28. 13:18
Így van,sajnos az emberek többsége hajlamos elhinni amit írnak az ujságírók,ez olyan amikor egy kis faluban mondja Bözse néni hogy:Hallottad,befestette a haját a Irma!De már a Gizi nem azt adja tovább hanem ezt : Te azt hallottam hogy Irma levágta kopaszra a haját.
HOzzátezsnek,kifacsarnak.Sokan hiszenk a híreknek,de arra soha senki nem gondol bele,hogy valójában nembiztos h ezt így van,ezt már csak ő tudhatja hogy van,,de ő már nincsen.Annyit szenvedett már szerencsétlen hagyák már békében nyugodni.Inkább arról írjanak melyik modell mennyi szilikont rakatott magába és az legalább igaz is.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását