2024. március 29. - Auguszta

Még halála után is kés alatt Jacko!

Michael Jackson családja új, független boncolást kért - közölte Brian Elias, a Los Angeles-i törvényszéki orvostani intézet egyik szóvivője szombaton.
2009. június 28. vasárnap 09:09 - HírExtra
A család már pénteken kérte a második boncolást, még azelőtt, hogy kiadták volna neki a popsztár holttestét. A hírességekről híreket közlő internetes oldal, a TMZ.com - amely mindenki mást megelőzve számolt be az énekes haláláról - úgy tudja, hogy a második boncolást szombaton végzik el Los Angelesben.

Az első, pénteken elvégzett boncolás eredményeinek ismeretében a haláleseti vizsgálóbíró megállapította, hogy Jackson halálát nem bűncselekmény okozta. A holttesten nem találtak külsérelmi nyomokat, sem olyan jeleket, amelyek bűncselekményre utalnának. A halál bekövetkeztének okát azonban nem nevezték meg, mert a törvényszéki orvos számos további vizsgálat, köztük toxikológiai tesztek elvégzését kérte, s az eredményekre még négy-hat hetet kell várni.

A popsztár fivére, Jermaine Jackson csütörtökön azt közölte, hogy szívmegállás okozta a halált.

Az 50 éves korában meghalt Jackson már nem lélegzett, amikor házából segélyhívást kaptak a mentők - ez derült ki abból a 911-es általános segélytelefonból, amellyel kihívták a mentőket a szupersztár házához a Holmby Hills negyedben. A hívó azt mondta, az énekes nem lélegzik és nem reagál az újraélesztési kísérletre, csak személyi orvosa van Jackson mellett.

Eközben a rendőrség megerősítette, hogy nem gyanúsítottként, hanem tanúként kezelik Jackson orvosát, Conrad C. Murray kardiológust, akit már csütörtökön kihallgattak. Murray kétségbeesetten igyekezett újraéleszteni Jacksont, amikor megérkeztek a mentők, s ő is ott volt az énekest kórházba szállító mentőautóban. A rendőrség újra ki akarja kérdezni a haláleset körülményeiről az orvost, aki egy houstoni jogászcéget - a Stradley, Chernoff and Alford ügyvédi irodát - kérte fel jogi képviselőjének.

William Stradley ügyvéd elmondta, hogy kollégája, Edward Chernoff már Los Angelesben van és tárgyalt a rendőrökkel. Hozzátette, hogy az orvos kezdettől fogva együttműködött a rendőrséggel, és nem hagyta el a várost.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását