2024. április 26. - Ervin

Jacko félelmeiről beszélt a volt feleség

Elvitte a család Michael Jackson holttestét, miután befejeződött a sztár boncolása - közölte a Los Angeles Megyei halottkém hivatalának egyik illetékese. Eközben megszólalt a popsztár volt felesége is.
2009. június 28. vasárnap 07:31 - HírExtra
Jackson holttestéért helyi idő szerint péntek éjszaka jelentkezett családja. A holttestet egy halottasházba vitték, de azt a helyi média sem tudja, hogy pontosan hova. A popsztár családja egyelőre nem közölte, hogy mikor lesz Michael Jackson temetése.

Jacko első felesége, Lisa Marie Presley eközben a MySpace nevű internetes oldalon egy bejegyzést írt. Elvis Presley lánya 1994-től 1996-ig volt Michael Jackson felesége. Presley szerint Michael Jackson attól tartott, hogy felesége apjának sorsára jut és "olyan fiatalon hal majd meg, mint Elvis."

Lisa Marie szerint "évekkel ezelőtt beszéltek Jacksonnal az életről és akkor az énekes azt mondta neki, hogy attól fél, olyan hirtelen hal meg, mint Elvis" , aki 1977-ben hunyt el 42 éves korában.

Michael Jacksonnak csütörtökön állt meg a szíve Los Angeles-i bérelt otthonában, miután - az első hírek szerint - szívrohamot kapott. A pop királya 50 éves volt.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását