2024. április 25. - Márk

Orvost keres a rendőrség

A rendőrség egy orvost keres, aki reménye szerint segítségére lehet Michael Jackson halálokának feltárásában.
2009. június 26. péntek 23:20 - HírExtra
Karen Rayner, a Los Angeles-i rendőrség szóvivője elmondta: a rendőrség kivontatott Jackson házának udvarából egy BMW-t, amely a szupersztár egyik orvosáé.

"Még nem hallgattuk ki az orvost. A gépkocsit azért foglaltuk le, mert lehetnek benne gyógyszerek, vagy más bizonyítékok, amelyek segíthetnek az igazságügyi orvos szakértőnek a halál okának megállapításában" - mondta Karen Rayner.

A hírességekkel foglalkozó TMZ.com honlap úgy tudja, hogy az orvos a házban lakott. Rayner ezt nem tudta megerősíteni, és az orvos személyazonosságát sem ismerte.
A csütörtökön tragikus hirtelenséggel elhunyt Michael Jacksonról megemlékezett a Vatikán lapja, a l,Osservatore Romano is.

Pénteki írásában a lap az olyan mítoszok közé emeli Jacksont, mint Elvis Presley, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix vagy John Lennon, "akik soha nem halnak meg a csodálóik szemében".

Az elmúlt időkben - sajnos - nem mindig művészettel kapcsolatban volt ismert - írja a lap emlékeztetve a pedofília gyanúja miatt indított bírósági eljárásokra.

"De semmilyen vád, legyen az bármilyen szégyenletes, nem tudta kikezdeni mítoszát az egész világban élő sok millió csodálója között".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását