2021. január 19. - Sára, Márió

Mi lesz Jacko ötven koncertjével?

A jövő hétre ígértek tájékoztatást a Londonban ez év júliusától tervezett mintegy ötven Michael Jackson koncert szervezői arról, hogy esetleg visszafizetnék a már megvásárolt jegyeket.
2009. június 27. szombat 12:10 - HírExtra
Az AEG Live rendezőiroda azt tanácsolta a már megvett belépők tulajdonosainak, hogy azt előrelátható visszavásárlás érdekében őrizzék meg.

Mintegy kilencszázezer jegyet adtak el órák alatt a - július 13-tól jövő év márciusáig - Londonba tervezett előadásokra. A hivatalos eladóhelyeken a jegyek 50-75 angol fontba kerültek, de a VIP-jegyek ára elérte a 770 fontot is. A koncertsorozattal tért volna vissza a színpadra először 1997 óta a csütörtökön elhunyt popsztár.

A Seatwawe internetes közönségszervező és Viagogo nevű börzeportál azt közölte, hogy a közvetítőin keresztül vásárolt minden belépőt visszavásárol. A Ticketmaster jegyárusító még nem nyilatkozott. Egyelőre nem világos, hogy mi a helyzet az eBay internetes adásvételi portálhoz hasonló helyeken beszerzett belépőkkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását