2024. április 18. - Andrea, Ilma

Michael Jackson már otthon sem lélegzett

Az 50 éves korában meghalt Michael Jackson már nem lélegzett, amikor házából segélyhívást kaptak a mentők. A Los Angeles-i tűzoltóság pénteken számolt be arról a 911-es általános segélyhívásról, amellyel kihívták a mentőket a szupersztár házához a Holmby Hills negyedben.
2009. június 27. szombat 07:57 - HírExtra
A hívó - akinek kilétét nem fedte fel a tűzoltóság - azt közölte, hogy Jackson egy ágyon fekszik, nem lélegzik, és nem reagál az újraélesztési kísérletre. A betelefonáló azt mondta, csak személyi orvosa van az énekes mellett.

Kevesebb mint egy nappal a tragikus eseményt követően számos találgatás látott napvilágot arról, mi okozhatta Jackson halálát, szívének hirtelen leállását. Az NBC televízió szerint a popsztár halálát gyógyszerek okozták.

A Los Angeles megyei halottkém péntek délelőtt kezdte el a boncolást, ám a vizsgálat eredményére, a halál okának pontos megállapítására esetleg hat-nyolc hetet várni kell, ugyanis további laboratóriumi és toxikológiai tesztek szükségesek. Azok segítségével lesz megállapítható, hogy Jackson szervezetében volt-e alkohol, kábítószer vagy gyógyszer halála bekövetkeztekor.

A popsztár helyi idő szerint csütörtökön kora délután hunyt el a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem kórházában, ahová teljes szívleállást követően szállították be közeli otthonából. Halálának körülményeiről eddig kevés részlet ismert, annyit lehet tudni, hogy kórházba érkezésekor már eszméletlen volt, nem lélegzett, és az orvosok nem tudták újraéleszteni.

Barack Obama amerikai elnök szerint Michael Jackson fantasztikus előadó és a zene óriása volt - közölte pénteken Robert Gibbs elnöki szóvivő. Obama szerint Jackson élete bizonyos tekintetben szomorú és tragikus volt; az elnök részvétét nyilvánította a családnak. A Fehér Ház nem adott ki közleményt az énekes haláláról, a szóvivő is csak egy kérdésre válaszolva beszélt Obama véleményéről.

Fájdalomcsillapító injekciót kapott Michael Jackson azelőtt, hogy leállt a szíve - közölte a TMZ.com hírportál pénteken, egy nappal a popsztár halála után.

A hírességekről híreket közlő internetes oldal - amely mindenki mást megelőzve számolt be az énekes haláláról - egy családtagra hivatkozva írt arról, hogy Jacksonnak Demerol nevű fájdalomcsillapító injekciót adtak be.

A Jackson-család ügyvédje pedig elmondta: korábban kifejezte aggodalmát, hogy végzetes lehet azoknak a fájdalomcsillapító szereknek a szedése, amelyeket a popsztárnak táncolás közben szerzett sérüléseire írtak fel. Azt mondta, hogy az énekes közvetlen környezete azonban nem törődött figyelmeztetéseivel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. június 28. 07:39
NEM ÉRTEM A MÉDIÁT .....KIRÁLY EZELŐTT PEDOFIL MINDEN VOLT MOST KIRÁLY LETT MERT MEGHALT VOLT EGY-KÉT SZÁM AMIT HALLGATHATÓ VOLT DE EZ ELVISRE IS SŐT ZÁMBORA IS IGAZ ETTŐL KIRÁLY A KIRÁLY JYMMI IS AZ ORSZÁG NAGYOBB RÉSZÉNEK NEM JÖTT BE...SŐT A J BETÜN A KORONA IS LOPOTT MERT MI AKKOR NEVEZETT CSŐVESEK HASZNÁLTUK HBB A KÖZÉPSŐ B BETÜ FELLETT AMI HOBO BLUES BAND KÖZÉPSŐ PEDIG BILLT HANGSULYOZTA KI BILL A KIRÁLY RENDSZER AKKOR NEM SZERETTE A KIRÁLYOKAT EGY FRICSKA VOLT VELÜK SZEMBEN 83-BAN DE 90-ES ÉVEKBEN ZÁMBOÉK MIERT HASZNÁLTÁK NEM TUDOM ---ÉS MOST MIERT LETT KIRÁLY JACKSON
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását