2024. március 29. - Auguszta

Hagyó: Még időben kapta a pofont az MSZP

Hagyó Miklós szerint még időben jött a szocialista pártnak a figyelmeztetés, az EP-választás eredménye azt jelzi, hogy változásra van szükség, az MSZP július 4-i kongresszusától ezért kiélezett és őszinte vitát vár.
2009. június 19. péntek 07:22 - HírExtra
A politikus szerint az EP-választáson a választók döntően az eddigi országos kormányzati teljesítményről mondtak ítéletet, noha elismerte, hogy ők is, a megyei szervezetek is követtek el hibákat.

A párt július 4-i kongresszusától azt várja, hogy a teljes tagság véleményének megismerését követően, "elvi alapon zajló, kiélezett és végre őszinte" vitát folytassanak valamennyi kulcsfontosságú kérdésről. Hozzátette: ezért indítványozott ő is olyan kongresszust, amely a legszélesebb körű felhatalmazással ülhet össze, "hogy bármilyen szükségesnek ítélt döntés azonnal megszülethessen". Az interjúban ugyanakkor leszögezte: a kongresszus minden szempontból szabad döntését egységesen kell majd képviselniük, és végrehajtaniuk.

Hagyó Miklós hangsúlyozta: itt nem generációs, nem hatalmi és nem személyi kérdésekről van szó. "Ez a kérdés a párttagság akaratához és a felelősséghez való viszonyról, a közösség szolgálatának szándékáról, az MSZP hitelességéről, és a hazai demokrácia jövőjéről szól" - mondta a politikus a Népszavának adott interjúban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. június 19. 08:55
"Ez a kérdés a párttagság akaratához"
MINTHA NEM LÉTEZNE FRAKCIÓFEGYELEM
"felelősséghez való viszonyról,"
FELELŐS HERDÁLÁSRÓL
"a közösség szolgálatának szándékáról,"
MELYIK? AZ ETNIKUM? A FELEKEZET?
"az MSZP hitelességéről,"
LÉTEZIK MÉG OLYAN?
"és a hazai demokrácia jövőjéről szól"

Gratulálok! Hagyó mindig mindent megmagagyaráz. Ugyanaz mszp-ben, mint Kövér a fideszben...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását