2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Csőd! Győzike már csak koporsóval foglalkozik

Győzike bajba került. A jóhiszeműségének köszönheti mindezt, hiszen megbízott a rokonaiban. Ők pedig csúnyán kihasználták a népszerű énekest.
2009. március 27. péntek 09:59 - Hírextra
Gáspár Győző az Esti Frizbi című műsor forgatásán elárulta, ha nehezen is, de lassan túlteszi magát azon, hogy a világválságnak és a rosszul megválasztott befektetésnek köszönhetően elbukta vagyona kétharmadát.

Az egyik bulvárlapnak elárulta:

„A Jó Isten megadta, hogy voltunk fent, most meg lent vagyunk. Nincs ebben semmi meglepő, ha okosan kezeltem volna a családi vagyont, akkor nem járunk így. Alig nyilatkozunk, a show-műsor már nem tud megújulni, ezért hagytuk abba. Kétkezi munkával keressük a kenyerünket: Bea asszony már egy élelmiszerüzletben dolgozik az unokatestvéremmel, én pedig koporsót forgalmazok, három különböző típust is.”

„A szüleimre, testvéremre nem számíthatok, de még a saját rokonaimra se. Sőt a rokonaimnál irigyebb embereket nem nagyon ismerek. Több millió forintot adtam nekik kölcsön, amit jó volna, ha már visszaadnának. De erre egyelőre esélyt sem látok, mert még ők vannak felháborodva. Az utcán inkább elfordítják a fejüket, vagy csak a képembe nevetnek. Ami a legszánalmasabb, hogy inkább számot cseréltek csak hogy ne tudjam őket elérni” – panaszolta Győzike szomorúan.

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását