2024. május 9. - Gergely

300 filmet kamatyolt végig a 74 éves pornós

A 74 éves, kopaszodó és pocakos Tokuda Sigeo első látásra ugyanolyan nyugdíjasnak látszik, mint megannyi más korabeli japán férfi. A látszat azonban csal: ez a férfi valójában egyike a japán pornósztároknak.
2009. március 17. kedd 07:32 - HírExtra
A négy éve nyugdíjba vonult hajdani utazási ügynök 15 év alatt 300 filmet forgatott ebben a műfajban, és miután nemrég elhunyt legidősebb, 90 éves versenytársa, a japán öregkori pornó első számú sztárjává vált.

"Szerettem volna valami mást csinálni" - mondta Tokuda, amikor az ő korában kissé szokatlannak tűnő időtöltéséről kérdezte az AFP. "Az idős embereknek sok szabadidejük van és sok területen kipróbálhatják magukat, ezért szeretném őket arra ösztönözni, hogy maradjanak aktívak" - tette hozzá.

Az öregedő Japánban, ahol csaknem 30 millió 65 éven felüli személy él, a pornórendezők is ki akarják aknázni a "papiboom" nyújtotta lehetőségeket. "13 évvel ezelőtt kezdtem filmeket rendezni harmincas éveikben járó színésznőkkel, eladdig nálam jobbára fiatal lányok alakítottak Lolita-szerepeket iskolás ruhákban" - meséli Kadovaki Riuicsi, a Ruby produkciós cég igazgatója. "Ahogy azonban Japán öregedik, egyre idősebb színésznőket alkalmazunk, még hetveneseket is."

Tokuda úr egyik legutóbbi sikerfilmje egy 72 éves színésznővel való szerelmeskedését mutatja be. A már nem éppen feszes bőrű közösülőket ábrázoló fotón a következő feliratot lehet olvasni: "Ó, micsoda gyönyör! Ne szégyelljétek, hogy megöregedtetek. A vágy a legjobb gyógyszer."

Az erotika mestere fiatal színésznők csábítóját is alakítja, és az utóbbiak néha zavarba jönnek, amikor olyan partnerrel kell forgatniuk, aki nagyapjuk lehetne. Az alig 160 centi magas Tokuda korántsem rendelkezik olyan adottságukkal, mint megannyi híres pornósztár, de azt állítja, hogy semmiféle mesterséges eszközt nem alkalmaz a filmezések alkalmával.

"Nem veszek be semmit, semmi Viagra, mert négy éve infarktusom volt" - mondja. " Nincs titkos receptem: sok tojást és zöldséget eszem, sokat gyalogolok, inkább a lépcsőt használom, mint a liftet. Leginkább a képzeletem segít a forgatásokon."
Azonban Kohno Kaicsi, a Ruby rendezője, aki két év alatt 12 filmet forgatott kedvenc pornószínészével, helyesbít: "Azért amikor azt kiáltom, +Csapó, mehet!+, néha mégis eltelik egy kis idő, mielőtt Tokuda készen áll az akcióra. Japánban sok férfi tart a vele egyidős nőktől, és ezért nagyobb biztonságban érzi magát idősebb partnerekkel. Ezért arat egyre nagyobb sikert ez a fajta videó" - állítja.

A szakember szerint az "érett személyek" pornóvideói egy évtized alatt megkétszerezték forgalmukat a szigetországban, ahol az iparág egésze - filmeket, mangákat, játékokat beszámítva - évente csaknem 16 milliárd eurónak megfelelő összeget jövedelmez. A Ruby azt tervezi, hogy már tavasszal betör az új termékekkel az amerikai és az európai pornópiacra.

Maga Tokuda még öt évet ad magának a stúdiókban. A koros sztár 45 éve nős - "ugyanazzal a nővel", hangsúlyozza -, van egy 40 éves fia, egy unokája, 38 éves lánya pedig a napokban megy férjhez.

"Tudják, hogy a pornóiparban dolgozom, de azt nem, hogy sztárnak számítok ebben a körben. Amikor reggel közlöm a feleségemmel, hogy munkába megyek, inkább nem tesz fel kérdéseket."

Tokuda úr lánya azonban nemrég rábukkant az egyik film forgatókönyvére. "Jeges hangon csak annyit kérdezett: +Még sokáig fogod ezt csinálni?+ Inkább nem feleltem, de úgy gondolom, hogy 80 éves korom felé ideje lesz abbahagyni" - idézte a szenior pornósztár szavait az AFP riportja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását