2024. március 29. - Auguszta

Döbbenet! Zsarolták és kirúgatták a szado-mazo pornós óvónőt!

Júlia egy óvónő. Volt. Vesztére szado-mazo filmben vállalt szerepet. Ahol persze jól megverték, majd később jól meg is zsarolták.
2009. március 11. szerda 13:49 - HírExtra
Van ilyen: egy óvónő néha keveselli a havi nyolcvanezer forintos fizetését. Ettől azonban még nem vállal mindegyikük főszerepet egy szado-mazo filmben. A fiatal Júlia azonban bevállalta – később kiderült, nem kellett volna.

Júlia ugyanis elég jól nézett ki ahhoz, hogy rögtön alkalmazzák a szado-mazo szexhirdetésre való jelentkezésre után. A lány azt állítja: nem vállalt erotikus szerepet a filmben, csak ötven vesszőcsapást kellett elszenvedni, mindet a fenekére kapta (ez is erotikus valakinek…).

- A testemen örökre megmaradtak a nyomok – kezdte történetét mesélni a Borsnak a csúnyán járt óvónő. – Megígérték, hogy a film Magyarországon nem lesz látható, és ezt a szerződésben is rögzítettük. Ezzel szemben egy hónap elteltével már egy magyar internetes oldalon találkoztam a filmmel, aminek a végén még a nevemet is kiírták – mesélte a durva történetet az átejtett óvónő-pornósztár. – Később megkerestek, hogy újra szerepelnem kéne. Elutasítottam, de válaszként eljuttatták a felvételt a munkahelyemre, másnap kirúgtak – tette még hozzá az egyébként is gyomorforgató történethez a szerencsétlen lány.

Júlia esete szörnyű, azt azonban nem lehet rá mondani, hogy egyszeri eset. Egy neve elhallgatását kérő rendőr elmondta, hogy nehéz az ilyen ügyeket felderíteni, mert gyakran a lányok meg sem nézik, milyen szerződéseket írnak alá.

Csakhogy, ha a szerződésben valóban ott állt, hogy Magyarországon nem lesz látható a film, akkor Júlia perelhet.

Ha meg mégsem nyer, s nem talál végzettségének megfelelő óvónői állást, hát legalább egy referenciaanyaga már lesz. Bármikor jelentkezhet egy jó is szado-mazo pornóba, csak mindig tüzetesen olvassa át azt a bizonyos szerződést...
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását