2024. április 26. - Ervin

A kézisgyilkosság folyománya: vérbosszú lesz Veszprémben?

A kegyetlen, indokolatlan gyilkosság áldozatává lett Marian Cozma csapattársának, a súlyos sérülést szenvedett Zarko Sesum szerb kézilabdázónak édesapja komoly erőkkel tart Veszprémbe, hogy bosszút álljon a fián esett könyörtelen támadáson.
2009. február 8. vasárnap 17:11 - Hírextra
A kézilabdázó édesapjának tulajdonában van Szerbia legnagyobb vagyonvédelmi és testőrcége, mely jelentős testőrállománnyal rendelkezik. A cég korábbi katonákból - a hírhedt Arkan testőreiből - verbuvált tagjai kiválóan felkészített emberek, és nem híresek arról, hogy nagyon félősek lennének. Ezekből állított össze egy 300 fős bandériumot a felháborodott szülő, hogy megbosszulja fiát.

Mindehhez társul, hogy Szerbiának egyes területein még mindig dívik a vérbosszú intézménye, ami más megvilágításba helyezi az amúgy jogosan feldúlt édesapa kijelentését: "Azok, akik megtámadták a  fiamat nem fognak egykönnyen elmenekülni előlem. Nem fogok a magyar rendőrségre várni! Háromszáz kommandóssal megyek a fiam támadóiért."

Az mindenesetre biztos, hogy ha ezek az alakulatok azzal a céllal lépik át a határt, hogy megkeressék Zarko támadóit, akkor nagy eséllyel lehet fogadni arra, hogy meg is találják. És akkor az Isten irgalmazzon nekik...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

subuska
2009. február 10. 20:04
nesoka : a kormánynak nincsen erre ideje , a pénzkimentésselvan elfoglalva . a parlamentmeg támogatja hisz maguknak csinálták
2009. február 10. 14:06
A lánynak, kit a faterja megerőszakolt éjszaka,
Neki mondd, hogy van Isten!
A srácnak, kit megtagadtak és intézetbe beadtak,
Neki mondd, hogy van Isten!
A vaknak, ki fényt nem kapott, sose láthat napot, csillagot,
Neki mondd, hogy van Isten!
Annak aki nyomorék, vagy az anyának, ki elvetélt,
Neki mondd, hogy van Isten!
Ártatlan elítélt, ki villamosszékben ül!
Mondd meg neki, hogy van igazság!
Ellenség kezéből, aki nem menekül!
Mondd meg neki, hogy van barátság!
Az újszülött, ki meglakolt, mert szüleinek bűne volt,
Neki mondd, hogy van Isten!
Az áldozati báránynak, kinek vérét veszik a Sátánnak,
Neki mondd, hogy van Isten!
Ártatlan elítélt, ki villamosszékben ül!
Mondd meg neki, hogy van igazság!
Ellenség kezéből, aki nem menekül!
Mondd meg neki, hogy van barátság!
Nincstelen öregnek, ki háborút viselt!
Mondd meg neki, hogy van békesség!
Kifosztott szolgáknak, kiket gazdájuk ver!
Mondd meg nekik, hogy van jószándék!
Mondd meg nekik, hogy van kegyelem!
Mondd meg nekik, hogy van tisztelet!
Mondd meg nekik, hogy van szeretet!

Ébredjünk már fel...
Jó Nagy Lajos
2009. február 10. 12:00
Lipiloki...kedves! Hol képeztek ki téged???! Eléggé rosszul sikerült. Ha csak nem nyálverésből kaptál kiképzést...az nagyon megy!!
A rendőröknek nem tilos a fegyver használat!!!!!
Pontosan le van írva,hogy milyen esetben használhatja!!
A baj az hogy a rendőreink olyanok mint te, egy elkényelmesedett nemzedék ...tornából felmentve!!
A szemüveges,nyugdíj előtt álló tanárt nagyon tudják bilincselni...tüntetéskor!!! A nagy kopasz cigányt nem szívesen "hergeli"! Inkább azt hazudja,hogy nincs hozzá joga,mert hogy nagyon védi a törvény!! Közbe meg csak simán fél intézkedni! Na," Hát így megy ez! " (mondaná Vonnegut)
ocsabika orsós csabika
2009. február 9. 20:30
"Magyar ember levele a Cigánynak

2009. 02. 09.

Magyar ember levele a Cigánynak



”Kedves” Cigány!



Levelem azért íródik, mert a köztünk lévő ellentét már-már mérhetetlenné válik. Nem azért írok, hogy ezt tovább fokozzam. Azért írok, hogy értsük egymást végre. A nyílt beszéd szükségszerűen fog olyan mondatokat tartalmazni, melyekre ráfoghatjuk, hogy rasszista. De ne feledjük, te is rasszista vagy (ilyen alapon), ha magyarnak nevezel engem.

Most az egyszer lássuk be, hogy komoly különbségek vannak közöttünk. Most az egyszer tartsuk ezt evidenciában, és ne a szavakon lovagoljunk. Nem szeretlek téged. Miért? Talán mert mások vagyunk? Részben igen. Én törekszem a másságunkat a magam oldaláról kezelni. Segítelek. Milliárdokban mérhető az az összeg, amit havonta a számládra utalok. Te ebből annyit érzékelsz, hogy "rajta vammá a családi a kártyán". Ezért a pénzért nekem keményen meg kell dolgoznom. Hogy ez ne menjen így a végtelenségig, gyermekeidet csekély műveltségük és szellemi képességeik ellenére beerőltetem az iskolákba hogy tanulhassanak, hogy szakmájuk legyen, és képessé váljanak az önellátásra. Tanárt verni nem épp a hála megfelelő formája.

Óriási különbségek vannak köztünk. Neked az ideálod a mérhetetlen gazdagság. Persze az ehhez vezető tisztességes út megtételére képtelen vagy. Engem pedig ezért irritál, amikor a gazdagság külső jegyeit magadon hordod. Meg vagy rakva arannyal, szép autód, krokodilbőr csizmád van. Palotában élsz. Te ezt úgy hívod, sukár. Én úgy, cifra nyomor.

Nem vagyok irigy. Csak tudom, hogy az ehhez szükséges összegre hogyan tettél szert. Bűncselekményekkel (elveszed, amiért más megdolgozott), és a törvény által számodra nyitva hagyott kiskapukon (elveszed a közös asztalról anélkül, hogy bármit is tennél oda). Nem csak téged hibáztatlak ezért. Ezt neked valakik megengedik. Az én rovásomra. Törvényesen, vagy törvénytelenül, de elveszed azt, ami az enyém. Cserébe utálatot, fenyegetést, bántalmazást, erőszakot, halált kapok érte. Félnem kell tőled. Miért?

Munka... igen, ez gyakori magyarázat a szádból... Hogy a cigány nem kap munkát sehol. Igazad van. Nem adok neked munkát. Miért? Nem azért, mert cigány vagy. Azért nem, mert nem értesz semmihez. Nem tanultál szakmát, vagy ha tanultál is, az elvégzett munkádban nincs köszönet. Gyakori kifejezés egy összecsapott, szakszerűtlen munkára a "cigánymunka”.

Szerinted ennek miért pont ez a neve? Ha téged alkalmazlak esetenként, a végeredmény mindig ugyanaz. Bevételkiesés, sokszoros időbeni csúszás, elégtelen kivitelezés, munkaeszközök, alapanyagok eltűnése. Tehát nekem, munkáltatónak jobb, ha csak eltartalak az adómmal. Akkor legalább nem hátráltatsz. Az a szörnyű, hogy nem is törekszel rá, hogy változtass ezen. Acsarkodsz, rasszistázol, hisztizel, hogy milyen rossz neked.

De nem akarsz kilépni a saját árnyékodból, pedig mindkettőnknek jobb lenne. Mind a ketten tudjuk nagyon jól, mi lenne a vége, ha magadra hagynálak. Nem lenne kit lehúzni szociális alapon, vagy bicskával. Rövid időn belül éhen halnál, vagy a saját mocskodba fulladnál bele. És barátom, nem sok időd van már. Lassan az összes cérnám elszakad.

Minden nap elkövetsz valamit ellenem, még ha nincs is benne a híradóban. Rövidesen eljön az idő, amikor hirtelen megvonok tőled minden kedvezményt. Akkor aztán "romázhatsz", ahogyan jólesik. Szerintem ne akard ezt elérni. Jobb, ha megvagyunk békességben egymással. Mit várok tőled?



1. Feltétlen tiszteletet, mert én vagyok a kenyérkeresőd.

2. Erőszakmentességet, mert ha egyszer én visszacsapok a tesóimmal, az neked nagyon fájni fog...... Tudod, még mi vagyunk többen (már bocs, de úgy tudom, ezt a nyelvet beszéled).

3. Törekvést az önellátásra. Tanulást, tanulni akarást, pontos munkavégzést. Ez a sikeredhez szükséges 20%. A maradék 80% legyen az én gondom, meg fogom oldani. Minden segítséget megkapsz.

4. És végre fejezzük be ezt a rasszizmusról szóló ökörködést, hisz mind a ketten tudjuk jól, hogy nem a barna bőröd zavar engem.



Baráti tisztelettel: A MAGYAR
"
Joe
2009. február 9. 15:08
"EZ" a parlament hozott most egy törvényt, hogy bárkit el lehet fogni aki papírgalacsinnal vagy tojással testi sértés elkövetése nélkül agresszív viselkedést tanúsít. Ha a szerbek ezt meghallják, tuti halálra röhögik magukat. Ennyit a jogról és törvényről.
De most komolyan, mit veszítünk azzal, ha kinyírnak két tucat börtönviselt gyilkost és a börtönviselt családjukat? Ennyivel kevesebb segílykét vesznek fel, a munkanélküliség meg cskken. Jót tesz a gazdaságnak. Legfeljebb az ország lesz kicsit "szürkébb" vagy éppen vörösebb.
Akinek meg nem tetszik az álljon a cigányok mellé, vagy inkább a cigányok és a szerbek közé.
nesoka
2009. február 9. 14:48
Félre ne értsetek, nem a cigókat védem , csak a következményeket latolgatom.
nesoka
2009. február 9. 14:46
Belegondoltatok ebbe az egészbe?Ha idejön 300 volt katona "rendet"rakni ,abból vérfürdő, terror lesz. Függetlenül attól hogy kik és mit követtek el EGYETLEN ORSZÁG SEM TŰRHETI EL hogy a területén egy ilyen helyzet kialakulhasson. JOGILAG ad abszurdum még az is előfordulhat hogy a magyar államnak kell megvédenie az elkövetőket. És egy kicsit továbbmegyek, ha ez így sikerülne amit annyira szeretnétek, utána bárki bármikor magánhadsereggel jöhetne Magyarországra megtorolni? Ezt nem szabad megengedni. Itthon, a saját parlamentünknek KELL olyan törvényeket alkotni ami kézben tarthatja az elfajult dolgokat.
ocsabika
2009. február 9. 13:20
Csodálatos monológ volt, nem gondoltam volna, hogy a cigányozás, illetve egymásra mutogatás mellett ez a gondolat is ide vetődik. Egyértelmű, hogy nem a cigányok a felelősek, azért, hogy nem rendszabályozza őket egy olyan rendőrség, melynek nem engedi az állam, hogy a cigányokat rendszabályozza.
lipiloki
2009. február 9. 13:13
Arra szeretnék egy választ kérni bárkitől aki tud rá választ adni! Mi történne akkor ha a rendőrfőnök vagy az egyik politikus fiát ölnének meg, akkor mi történne a gyilkosokkal, mert a nagyszájú vezetők csak azt hajtogatják elkapjuk, megtaláljuk, ELFOGTUK. Mit tudnak eddig felmutatni. Büntessük a gépjárműbiztosítással küszködő Magyarokat, mert a cigányokat nem merik megállítani volt már rá példa! A rendőrségnek adjunk 2 milliárdot hurrá minek jobb lesz valamivel a közbiztonság, talán több rendőr fog a gyilkosok nyomába eredni és ha elkapják őket hova kerülnek egy olyan helyre ahol a Magyarok pénzéből tartják el őket tanulhatnak ingyen ma mennyibe is kerül egy beiskolázás, dolgozhatnak de jó ma Magyarországon munkanélküliség van. Régebben minket arra tanítottak véd meg magad és társaidat, sokszor meg is történt megvertek minket a cigók és mi ezt meg is toroltuk de manapság ez úgy működik, hogy minket megvernek mi megtorolnánk de a rendőrök megtorolnak minket. Hova tartunk nem a rendőröket kell hibáztatni hanem a törvénykezőket! Nagyon sok rendőr azért hal meg vagy sérül meg életveszélyesen, mert pl.: nem használhatnak fegyvert rendeltetésszerűen. Bíznának az ilyen feladatot a katonaságra, őket másképpen képzik ki ők rendet tartanának ez 100%. Ha eljönnek ide Magyarországra a kommandósok és megteszik azt amire mi Magyarok itthon saját hazánkban nem vagyunk képesek mi fog történni? Megteszik és elmennek. Ha most egy Magyarról lenne szó mi történne kik mennének és mit csinálnának??? Csak szavakkal vagyunk mi nagyra Magyarok Tisztelet a kivételnek. Nekünk mindig azt tanították légy Magyar állj ki magadért és hazádért Tiszteljenek, mert Magyar vagy most mi a helyzet Magyarországon ki tisztel minket. Hány külön nemzet vetette meg a lábát már itt mindenki megél a másik mellet csak a cigányok nem hajlandóak betartani a szabályokat a kormány mégis segélyt ad nekik mi Magyarok, meg csődbe megyünk hova tartunk mi lesz velünk így már a kormányba is beengedtük őket melyik másik Ország enged meg magának ilyet egyik sem! Eljártak az idők véget ért a türelem a Magyar nép most már nem tűr tovább mi megtesszük amit kell mit fog hozzá szólni a kormány?? Gondolkozzon el mindenki ezeken a gondolatokon!! Őszinte részvétem a hozzátartozóknak.
lipiloki
2009. február 9. 12:57
Ehhez a párbeszédhez csak annyit szeretnék hozzászólni aki nem volt katona az nem tudja, hogy mire is képesek a katonák legyen az bármelyik nemzet hadviselése. Minket annak idején olyan dolgokra képeztek ki amiről egy civil csak a tévében láthat buta, eltorzított valótlanságokat! A katonaság egy más világ mások a rájuk eső törvénykezések. A rendőrnek azt tanítják szólítsd fel, kérdezd meg és akkor se lőj rá ha életveszélyben vagy, mert téged csuknak le jogtalan fegyverhasználatért! Ellenben a katonák nem kérdeznek egy katonát arra képeznek ki, hogy még a lehetetlenből is jusson ki élve. A rendőr csak a jogszabályokkal harcol egy katona csak a fegyverével. Jönni fognak és senki nem fogja tudni megállítani őket se határ se a rendőrség se a mi híres nagyszájú kormányunk!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását