2024. március 29. - Auguszta

Gyenesei a veszprémi kórházba látogatott

Gondoskodik Marian Cozma, Ivan Pesic és Zarko Sesum családjának anyagi megsegítéséről az önkormányzati tárca - jelentette be Gyenesei István önkormányzati miniszter az MTI-nek a veszprémi kórházban, miután meglátogatta a vasárnap hajnalban súlyosan megkés
2009. február 8. vasárnap 17:05 - Hírextra
Megdöbbentő az a brutalitás, ahogy a veszprémi élsportolókat megtámadták - tette hozzá a miniszter.
A két megkéselt kézilabdázót altatják, s már túl vannak az életveszélyen - számolt be a miniszter arról, hogy milyen tájékoztatást kapott az orvosoktól.

Gyenesei István a sajtón keresztül részvétét fejezte ki a kormány nevében az elhunyt Marian Cozma családjának, valamint a veszprémi sportklubnak és a játékosoknak, szurkolóknak.

Rendkívül fontos, hogy a két súlyosan sérült játékos mielőbb felgyógyuljon, nemkülönben az is, hogy a brutális bűncselekmény elkövetőit gyorsan megtalálja a rendőrség - mondta.

A miniszter a történtekről szólva azt is szükségesnek tartotta kiemelni, hogy az a sportérték, amelyet Veszprémben megteremtettek, nemcsak helyben fontos, hanem a magyar és az egyetemes sport számára is különleges érték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását