2024. március 29. - Auguszta

Megdöbbentő: Kiszel Tünde hamarosan nyugdíjas lesz?

Kiszel Tünde eredendően Müller Rózsa jóslataiért látogatott el az RTL Klub Reggelijébe Liluhoz, ám a reggeli műsor háziasszonyát jobban érdekelte Tünde jövőjénél a szexszimbólum valódi kora és az, hogy vendégének valójában volt-e már plasztikai műtétje?!
2009. január 22. csütörtök 12:04 - Hírextra
Lilu egy cseppet sem kímélte Tündét s közölte vele a pletykát, miszerint azt beszélik, hogy a plakátkirálynő már 58 éves, valamint számos plasztikai beavatkozáson esett túl. A bozontos szemöldökű szépség erre kiakadt és közölte Liluval, hogy jobb lenne, ha nem provokálná. Szerinte senkire nem tartozik egy nő kora, de persze nem 58 éves. Azt is cáfolta, hogy bármikor is kés alá feküdt volna.

Tünde a műsor után már egyáltalán nem volt mérges Lilura, hiszen tudja, hogy csak a feladatát végzi, azaz provokál. Tünde természetesen nagyon kedveli a Reggeli stábját, mindig szívesen vendégeskedik a műsorban. Ugyan az eredeti cél, azaz a jóslás elmaradt, Tündét ez nem hangolta le, ő ugyanis szkeptikus, ha jövendölésről van szó.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását