2024. április 19. - Emma

Lilu második nászútja

A műsorvezető öt hetet töltött férjével Amerikában.A pár már harmadszor járt az Egyesült Államokban, de még mindig van mit felfedezniük. A kiruccanás több szempontból is emlékezetes számukra, ugyanis a kalandokat még egy karambol is fűszerezte.
2008. április 11. péntek 12:14 - Hírextra
Karamboloztunk, de vicces volt, mert egy kis városban, ahol csak egy éjszakára maradtunk. Mentünk, de körülbelül 5 km/h sebességgel. És egyszer csak hátulról egy trágya szállító belénk jött. Annyira megijedtem, mert én még soha sem karamboloztam! De nem volt semmi, annyira kedvesek voltak, rögtön jöttek intézkedni, gyakorlatilag a telefont nem kellett felemelni. Ez egy picit túl „édi-bédi” néha, de én ezt nagyon szeretem.

Lilu és férje, Árva Laci nemcsak Amerikának nagy szerelmesei, hanem a hütőmágneseknek is. Első útjukon kezdték el gyűjteni az államokat ábrázoló mágneseket. Persze most is bővítették a kollekciót.

- Amikor először voltunk Amerikában, elkezdtük gyűjtögetni az államokat. Ahol jártunk, azokat megvettük és már elég szép, lassan összeállt, igaz még csak a déli rész, mert még északon sok helyen nem jártunk.

A műsorvezető és párja most egészen Miamitól Kubáig utazgatott. Ez persze okozott egy kis galibát, ugyanis Lilunak egyáltalán nem erőssége a navigálás.

- Mi folyamatosan megyünk, leszáll a repülő és gyakorlatilag minden este máshol alszunk. Ha valami nem tetszik, akkor elmegyünk onnan. Beülünk az autóba és navigálok, vagyis próbálok, mert nekem ez nagyon nem megy. Megyünk, amerre látunk.

Lilu és Laci a kalandtúrák mellett a legtöbb időt a tengerparton töltötték, ahol másik kedvenc hobbijuknak hódolhattak: a homokvárépítésnek.

- Elmentünk már második nap, megvettük az egyik legjobb és legmenőbb homokvár-építő készletet, minden volt benne. És olyan homokvárat építettünk, hogy amikor vihar volt, még három nap után is fel lehetett újítani, mert olyan várárok volt körülötte, hogy még a tenger sem tudta összerombolni. Mindenki megcsodálta, hogy én csak ott álltam és pózoltam a homokvárunk előtt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását