2024. április 24. - György

Debreczeni Zita az örök nőiességben hisz

Télen minden nehezebb. Nehezebben megy a bulizás, a tanulás, a sportolás, a fogyás és a ruháink is súlyosabbak. Állandó kabátfelakasztgatás, cigifüstös ruhák, agyonhordott nadrágok és lekoptatott cipősarkak. Ugye ismerős?
2009. január 19. hétfő 18:59 - Tőkés Zsuzsa
Egy két ruhatipp

A ruhák mennyiségén sajnos nem spórolhatunk, viszont egy-két jó ötlettel könnyen feldobhatjuk ellaposodott ruhakészletünket. A sálat mindenkinek ajánlom: ha kivágott felső van rajtunk, akkor különösen hasznos, mert mindamellett, hogy jól mutat még a hidegtől is véd, ha pedig magasnyakút viselünk, akkor jobban kiemeli arcunk vonásait. Ha már az arcnál tartunk, használjunk alapozót, pirosítót és a megszokottnál erősebben vigyük fel a szemfestéket.

Ne féljünk az alapozó használatától, mert a város szennyezett levegőjével szemben ez hatékony védelmet nyújt bőrünknek. A szemfesték színe legyen összhangban a viselt ruháinkkal és passzoljon a hangulatunkhoz is. Legyen szó karika vagy lógó, ezüst vagy bizsu fülbevalóról mindegyik remek hangulat és ruhafeldobó ötlet!

Merjünk szoknyát hordani! A leárazásokon már igen olcsón hozzájuthatunk, a vastagabbnál vastagabb harisnyákhoz tehát nem kell attól tartanunk, hogy megfázunk, ha szoknyát viselünk. A szoknya ne legyen nyári hangulatú, mert egy papírvékony szoknya borzasztóan mutatna egy bordázott gyapjú harisnyával. Okosan legyünk ötletesek! A szoknyát viselhetjük magasszárú csizmával, magassarkúval vagy akár félcipővel is, ha kedveljük a sportosabb stílust, ebben az esetben a lábszármelegítő is jó ötletnek tűnhet.

Hogy csinálják a profik?

De most lássuk, hogy a magyar hölgyek milyen hasznos tanácsokkal látnak el bennünket! Kiszel Tünde mottója: a divat az, ami jól áll! Szerinte fontos, hogy az egyéniségednek megfelelő holmikat viselj. Mindig az egészséget szem előtt tartva kell öltözködnünk: a fiatal lányok vigyázzanak arra, hogy a derekuk ne lógjon ki a rövid kabát alól, mert az vesegyulladáshoz később pedig meddőséghez is vezethet. A réteges öltözködést szem előtt tartva válogassuk össze ruháinkat és arra is figyeljünk, hogy ne legyünk túl gyászosak. Egy fekete pulóvert egy lila vagy pink sállal dobjunk fel. Figyeljünk a hajápolásra, mert a sapka a szép frizura nagy ellensége.

Debreczeni Zita az örök nőiességben hisz. Szerinte télen sokkal könnyebb nőnek lenni, mint nyáron. A sapka, a sál a kesztyű mind a nőiesség elemei. A ceruzaszoknya egyszerre nőies és meleg is. A mell alatt végződő szára ugyanis véd a hidegtől, feszessége pedig a vonalainkat emeli ki. Gyönyörű harisnyákat választhatunk szoknyánk alá és a csizma pedig egy örökzöld ötletnek tűnik. Zita télen szereti a sötétebb színeket úgy, mint barna, fekete és lila. Az arcán a natúr jellegű színeket kedveli, viszont púdert egyáltalán nem, alapozót pedig csak este használ.

Mindenki másképp csinálja. Egy két jó tanács azonban mindig jól jöhet. Neked milyen ötleteid vannak, hogyan legyünk télen is nőiesek? Oszd meg velünk véleményedet a hírextra fórumán, hogy ezzel is könnyebbé tegyük egymásnak a tél hátralévő részét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását