2024. április 25. - Márk

Döbbenetes dolgot tervez Kiszel Tünde!

Nagy dobásra készül 2009-ben Kiszel Tünde, a részleteket azonban még nem árulja el. Az egyelőre még titkolt nagy esemény mellett sok másról is beszélt a Hírextrának Donatellácska anyukája, aki bizony elégedett lehet a 2008-as évvel, s nem csak a legújabb
2008. december 29. hétfő 18:59 - Gedei Szilárd
Kiszel Tünde számára aligha tud rosszul eltelni egy év, s most sem sikerült ez 2008-nak. A botrányhősnő elégedetten tekint vissza az elmúlt esztendőre, de fél szemmel már egy nagy durranáson töri a fejét. Vigyázat, Kiszel Tünde támadni fog!

Elégedett vagyok a saját 2008-as esztendőmmel, úgy érzem eredményes évet zártam. Szakmailag is nagyon érdekes volt: tele kihívásokkal, megméretésekkel, ezeket pedig nagyon szeretem. Ráadásul a magánéletemben is minden rendben van, szépen fejlődik a lányom, aki már második osztályos és jó tanuló.

Ezek szerint egy boldog Kiszel Tünde indul neki 2009-nek?

Drága jó édesanyám nagyon hiányzik, bár ő már régebben elment. Mindig nagyon fáj a hiánya, ilyenkor, ünnepek táján pedig még jobban. Az ő elvesztését még nem tudtam földolgozni.

Mi volt a 2008-as év legfontosabb eseménye az Ön számára?

Nagyon sok karitatív munkát végzek, támogatom a daganatos beteg gyerekeket. Tavasszal nekik csináltam egy jótékonysági estet, amit én szerveztem és én is vezettem, talán ez kiemelkedik az év fontos eseményei közül. Meg persze a kislányom, aki olyan szépen növekszik, hogy például olvasásból dicséretet kapott.

Ezek után mit vár Kiszel Tünde 2009-től?

Lehet, hogy közhelyes, amit mondok, de a legfontosabb számomra továbbra is az egészség, a szeretet. Számomra ugyanis más értékek is vannak, mint a pénz: boldogságot remélek, s nem csak magunknak, hanem az egész országnak.

Lesz esetleg olyan esemény, melyet már nagyon vár?

Lesz, de hogy mi, az még egyelőre titok. Mind szakmailag, mind egyénileg fontos lehet ez, majd kiderül, de remélem, hogy megvalósul. Ilyenkor egyébként mindig egyfajta várakozással nézek az új éve elé.

Bizonyára akad, akit felcsigázott Kiszel ezzel a kijelentésével, vagyis hogy valami nagy dobást tervez 2009-ben. Egyelőre azonban nem tehetünk mást, mint várznk: talán minél előbb kiderül, mit is tervez az örökmozgó bulvárhős.

Csak remélni tudjuk, hogy a nagy eseményen nem a leges legújabb naptárának kiadását értette...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Vakhangya
2009. február 13. 20:27
Somipapa! Mit vártál egy KT jellegű nőtöl? Alap kérdések, alap válaszok. Ebből él pár ember. Nagyon sok meg él-hal érte. Nincs ebben semmi rossz, legalább telik a pénzből komolyabb cikkekre is. Fogd fel így, aztán olvassunk ezerrel! :))
Na pá!
2009. február 11. 20:15
Mi volt a 2008-as év legfontosabb eseménye az Ön számára?

......... "Meg persze a kislányom, aki olyan szépen növekszik, hogy például olvasásból dicséretet kapott."
NO COMMENT !!! :(
somipapa
2008. december 30. 07:05
A cikkben két dolog volt "döbbenetes". Egyrészt maga a cikk, írójának semmitmondásával, másrészt pedig az, akiről szólt.
Kiváncsi lennék mit fizetett K.T. ezért a cikkért?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását