2024. április 19. - Emma

Celebek gázos történetei

Íme valami, amitől szinte egy emberként rettegnek a magyar celebek! Az ukrán-orosz gázvita ugyanis a hazai hírességeknél is kicsapta a biztosítékot. A Hírextra körbekérdezte a hírességeket, hogy mihez kezdenének, ha otthonukban elzárnák a gázt.
2009. január 9. péntek 18:19 - Hírextra
A sztárok is félnek! Ugyan egyes hírek szerint megoldódni látszik az orosz-ukrán gázvita, a napokig tartó bizonytalanság után – lesz-e gáz, sőt lesz-e kenyér? – érdemes szétnézni a magyar közélet és média közkedvelt szereplői között, hogy ők hogy álltak, állnak a gázhiány okozta pánikkal. Egyáltalán komolyan vették-e az országot nagyon is komolyan fenyegető energiahiányt, és persze azt is megkérdeztük tőlük, hogy mihez kezdenének, ha az otthonukba egyszer csak nem érkezne több gáz.

Megdöbbentő és szívszorító

- Hallottam erről a szörnyűségről, és nem is tudom hirtelen, hogy mihez kezdenék, ha nem kapnánk több földgázt – osztotta meg a Hírextrával aggodalmát Kiszel Tünde. Azt is elárulta, hogy kifejezetten fázós típus, és imádja a meleget. – Persze nem csak egyéni érdekek miatt remélem, hogy lesz gázunk, az ország sorsát is szem előtt tartom. Megdöbbentő és szívszorító, hogy egyes országokban már százezrek fáznak, szenvednek – tette hozzá a bugyigyűjtő Kiszel.

Donatellácska anyukája azt is elárulta, hogy bízik a minél előbbi megoldásban, de ha mégis beütne a jégkorszak lakásába, valószínűleg elektromos fűtőtestekben gondolkodna – csakúgy, mint mások is, több százezren szerte Európában.

Van azonban olyan celeb is, aki egyszerűen rövidre zárta a gázkérdést. István Dani, az RTL Klub műsorvezetője a napokban indult vakációzni egy olyan helyre, ahol biztos, hogy nem okoz gondot az ukrán és az orosz nagy medve gázháborúja. A mindig napfényes Brazília várja ugyanis a fiatal tévést, aki - mint az RTL Klub Reggeli című műsorában elmondta - a párjával szervezte meg az utat.

Nem mindenki menekülhet el azonban a hideg elől – ha lesz gáz, ha nem, akkor is hideg várható még a következő napokban –, de akad, aki bátran szembenéz a kialakult helyzettel. A magyar celebek  például nem gázzal működnek, így várhatóan a továbbiakban is megörvendeztetnek minket az alábbihoz hasonló történetekkel.

Főzzünk mikróban!

Baby Gabit ugyanis éppen hajmosás közben sikerült elérnünk – ez is olyan tevékenység, melyet gáz nélkül nem lenne egyszerű elvégezni, legalábbis ha az embernek gázbojlere van. Az ismert énekesnő elsősorban nem az étkezés miatt aggódik, bár ő is gázzal főz.

- Biztosan nagyon ideges lennék, és elkezdenék asztalokat borogatni, ha nem érkezne gáz a lakásomba – osztotta meg indulatait a Hírextrával a Baby Sisters egykori tagja. – A nagyobb probléma a fűtés lenne, mert én amúgy is fázós típus vagyok. Manapság már majdnem minden háztartásban található mikrohullámú sütő, ezért amondó vagyok: a főzés problémáját mindenki meg tudná oldani mikróval és készételekkel – hívta fel a figyelmet Gabi a kétségtelenül egyszerű, de azért még fejlesztendő megoldásra.

Az üres gázvezetékek felől azonban ma már olyan hírek érkeztek, hogy napokon belül elindulhat az orosz-ukrán duó felől érkező gáztranzit, így Baby Gabinak sem kell felborítania Vlagyimir Putyin orosz államfő asztalát. Ráadásul Kiszel Tünde is megnyugodhat, a jó melegben nem kell a híres bugyijaiból vagy ami még rosszabb a még híresebb naptárából tüzet raknia a szoba közepén.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását