2024. május 3. - Tímea, Irma

A pedagógusok részvéte

Mindkét pedagógus szakszervezet részvétét fejezte ki a csepeli szakiskolában szerdán történt kettős gyilkosság miatt, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint azzal, hogy oktatási intézményben öltek embert, átszakadt egy eddig szilárdnak t
2009. január 8. csütörtök 15:44 - Hírextra
Kerpen Gábor, a PDSZ elnöke szerint bármi is volt a gyilkosság motívuma, tényszerűen megint átszakadt egy - eddig Magyarországon szilárdnak tűnő - gát, már oktatási intézményben öltek meg embert.

Az érdekvédő az MTI-vel közölte: ez újabb, nagyon komoly jelzés arra is, hogy az oktatás mint olyan, illetve az abban dolgozók társadalmi megbecsültségének javítása, védelme azonnali intézkedéseket követel.

A PDSZ részvétét fejezte ki az áldozatok rokonainak és ismerőseinek, valamint az iskola összes polgárának.

Szintén részvétét fejezte ki honlapján közzétett állásfoglalásban a Pedagógusok Szakszervezete.
A PSZ mély megrendüléssel értesült arról, hogy szerdán este a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában két pedagógust brutálisan meggyilkolták - írták.

A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este két férfit lelőttek: Takács József igazgatót, a csepeli MSZP-frakció helyettes vezetőjét, az önkormányzat volt (1998-2002 közötti) alpolgármesterét és Papp László intézményvezető-helyettest.

A rendőrség csütörtökön bejelentette, hogy két embert vett őrizetbe a kettős gyilkosság miatt: a bűncselekmény során megsérült biztonsági őrt és a tanintézmény gazdasági igazgatóját. A nyomozók szerint brutális kivégzés történt, amelyet a biztonsági őr hajtott végre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását