2024. április 30. - Katalin, Kitti

Gőzerővel készül az MSZP a nemzeti-csúcsra

Az MSZP különböző testületei pénteken egész délután üléseznek, hogy felkészüljenek a szombati nemzeti csúcsra - tudta meg az MTI szocialista forrásból.
2008. október 17. péntek 09:38 - Hírextra
A szocialisták először kormánykonzultációt tartanak, majd kibővített elnökségi ülést, végül rendkívüli frakcióülést. A kormánykonzultáción a múlt péntekihez hasonló kör vesz részt: a kormánytagokon kívül a parlament szocialista elnöke és alelnöke, valamint a párt operatív vezetése.

Az MTI információi szerint a kormánykonzultáció végén ül össze a kormány, és fogadja el a 2009-es költségvetés tervezetét, amely ezt követően kerülhet a parlament elé.A kibővített elnökségi ülésen a tagok mellett jelen lesznek a nemzeti csúcs szocialista küldöttei: miniszterek, országgyűlési bizottsági elnökök.

A rendkívüli frakcióülésen részt vesz Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Veres János pénzügyminiszter.A nemzeti csúcsot Gyurcsány Ferenc kezdeményezte az MSZP múlt szombati kongresszusán, azzal, hogy a fórum alkossa meg a nemzeti felemelkedés programját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását