2024. április 20. - Tivadar

Gyurcsánynak nem árt az ellenkampány

Gyurcsány Ferenc szerint neki és az általa képviselt politikának nem árt a Fidesz és ifjúsági szervezete által kezdeményezett "Gyurcsány a hibás" kampány. A miniszterelnök erről blogbejegyzésében írt.
2008. augusztus 26. kedd 11:20 - Hírextra
"Akár imponálhatna is, hogy az ellenzék ilyen rettenetes befolyást tulajdonít nekem, és a világ és személyes életünk számtalan konfliktusa, gondja-baja mögött mind én állok" - hangsúlyozta a miniszterelnök. Úgy vélte, hogy ha az ellenzék szerint őt kell szidni, mert kátyúsak az utak, akkor az autópálya-építés minden egyes kilométerének sikere, a Pentele hídtól a Megyeri hídon át a Kőröshegyi viaduktig, az országhatárig érő M7-esig az övé.

A miniszterelnök a pekingi olimpia kapcsán feltette a kérdést: mi van akkor, amikor siker van? Véleménye szerint ugyanis ha ő a felelős a kardcsapat gyászos szerepléséért, akkor őt illeti a dicsőség Kemény Dénes csapatának egyedülálló olimpiai sikere miatt is.

A kormányfő szerint az ilyenfajta kampány lenézése a választóknak, silány dolog, szégyen a kitalálóinak, politikai, társadalmi abszurd.

"Nyugodtan mondhatom, nem hiszem, hogy nekem vagy az általam képviselt politikának árt egy ilyen kampány. Inkább azokat jellemzi, akik e mögött állnak. És bárhogy csűrjük-csavarjuk, az mégiscsak a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz és ifjúsági szervezete" - szögezte le a miniszterelnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását