2024. március 29. - Auguszta

Diana szeretője volt az inas?

Újabb sokk az angol királyi családnak: Paul Burrell, Diana volt inasa a sírban sem hagyja nyugodni a hercegnőt. Elmondása szerint évekig a szívek királynőjének ágyasa volt. A hírt Burrell sógora, Ron Cosgrove osztotta meg a News of the World magazinnal.
2008. június 17. kedd 10:08 - Hírextra
Cosgrove elmesélte, hogy már 1993-ban tudomást szerzett a titkos románcról, amit maga az inas mesélt el neki. – Általában Diana hálószobájában voltak a légyottok, de a hercegnő a fürdőszobában is kapható volt egy kis kalandra. Burrell azt mondta: Diana nagyon akaratos és perverz, és ő a dominánsabb az ágyban is – tárta a féltve őrzött titkot a nyilvánosság elé Cosgrove.

Burrell a magánnyal magyarázza a hercegnő szexéhségét. Ha épp úgy tartotta kedve, Diana akár éjjel is felcsörgette a komornyikot. Károly alig tartózkodott otthon, így sosem derült fény a légyottokra.

Cosgrove azt is megmagyarázta, miért csak most, 15 évvel a történtek után leplezte le a románcot. – Szerettem volna tiszta vizet önteni a pohárba. A húgomért, Maria-ért tettem – indokolta döntését a Burrell sógora.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását