2024. április 24. - György

Ismét kérdéses Vilmos és Kate románca

Legalább egy évre "jegelte" kapcsolatát Vilmos brit trónörökös és polgári származású kedvese, Kate Middleton. A 26 éves Vilmos, Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia tavaly áprilisban szakított barátnőjével, de a mosolyszünet alig
2008. február 25. hétfő 07:01 - Hírextra

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap bennfentes forrásai szerint azonban Vilmos és Kate most egyezségre jutott arról, hogy a következő egy évben minimálisra csökkentik randevúik számát, mert a herceg, úgymond, hadseregbeli kiképzésére akar összpontosítani.

Vilmos - aki apja után a második a brit trónutódlási sorrendben, és királyként a brit hadsereg főparancsnoka lesz - tavaly végezte el hadnagyi rangban az első számú brit katonai akadémia, a Sandhurst tisztiiskoláját, és az idén gyorsított kiképzésen vesz részt a légierőnél, majd a királyi haditengerészetnél.

Tervei szerint 2009-től a királyi család "teljes munkaidős" tagja lesz, készülve majdani uralkodói szerepére, és a News of the World forrása szerint "utalást tett arra", hogy ha a jelenlegi időszakot kibírják, akkor hivatalosan megkéri kedvese kezét.

Kate azonban a lap által idézett udvari bennfentesek szerint január óta "másodhegedűsi szerepre" kényszerül, és Vilmos egyértelműen megmondta neki, hogy most "a kötelesség az első".
A forrás szerint Kate hajlandó várni Vilmosra, de komolyan aggasztja az a lehetőség, hogy hercege ténylegesen lazítani akar a kapcsolaton.

Kate Middleton nem keveset áldozott az egyetemen kezdődött románcért. Évek óta igen komoly nyomásként nehezedik rá, hogy a sajtó szinte minden lépését követi, és ügyvédei épp a héten figyelmeztették - immár nem először - a brit lapokat, hogy zaklatás címén eljárást indítanak ellenük, ha a hercegi barátnőt szó szerint üldöző lesipuskás fotósoktól vásárolnak képeket.

A médiaőrületet sokan ahhoz hasonlítják, amilyennek Vilmos édesanyja, Diana is ki volt téve halála előtt. A walesi hercegnőt akkor is motoros fotósok üldözték, amikor gépkocsija nagy sebességgel egy párizsi aluljáró pillérének csapódott; az 1997. augusztusi szerencsétlenségben Diana mellett aranyifjú barátja, Dodi Fayed és a Mercedes vezetője is meghalt.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását