2023. szeptember 28. - Vencel

Diana lakája nem beszél

Nem hajlandó visszatérni az Egyesült Államokból a bírósági meghallgatásra Paul Burrell, Diana hercegnő volt lakája. A tragikus körülmények között elhunyt Diana és barátja, Dodi balesetéről folyó vizsgálat során egyszer már meghallgatták Burrellt.
2008. március 7. péntek 16:53 - Hírextra
Egy brit bulvárlap azonban később olyan inkrimináló felvételt tett közzé, amelyen Burrell beismerte, hogy nem mondott teljesen igazat. "Komolyan gondolja, hogy mindent elmondtam nekik? Hát persze, hogy nem" - mondta Diana volt alkalmazottja a felvételen.

Burrell első vallomásában sem volt hajlandó beszélni a királynővel folytatott beszélgetéséről, amelyben II. Erzsébet állítása szerint azt mondta: "Nagy-Britanniában sötét erők dolgoznak". A halottkém később hazaküldte otthonába, hogy Burrell bemutathasson "egy leleplező erejű feljegyzést", de a bíróságra visszatérve azt állította, hogy elveszítette azt.

Bírósági illetékesek elmondták, hogy mivel vizsgálatról van szó, nem kényszeríthetik a hercegnővel egykor bizalmas viszonyt fenntartó lakájt az újabb vallomásra. Burrell még műholdas videokapcsolatban sem hajlandó a vizsgálat rendelkezésére állni.

A tárgyalást vezető halottkém jelezte, hogy az esküdteknek felolvashatják a Sun című bulvárlapban február 18-án megjelent szöveget, ami egy titkos felvétel leirata volt. A halottkém a lakájtól szeretett volna informálódni arról, hogy mi az, amit nem fedhetett fel a vizsgálat során.

Mohammed al Fayed, a Dianával a balesetben együtt elhunyt Dodi apja azzal vádolja a brit királyi családot, hogy megparancsolta a titkosszolgálatnak, gyilkolják meg a hercegnőt.
Forrás: hirado.hu/FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását