2024. április 30. - Katalin, Kitti

Végzetes vodka

Mongóliában 11 ember meghalt, és több mint 30-an kórházba kerültek, miután az újévi bulin mérgezett vodkát ittak. Az italba ipari alkohol került, ez okozta a tragédiát - közölték a hatóságok szerdán. A fővárosban, Ulánbátorban átmenetileg betiltották a vo
2008. január 2. szerda 09:42 - Hírextra
A mérgezés miatt további 35 embert kórházba szállítottak. Kórházi források szerint ketten vannak súlyos állapotban. A hatóságok nem közöltek részleteket az áldozatokról, de televíziós jelentések szerint mindannyian ugyanazon az összejövetelen ünnepelték az újévet.

A kormány nyomozóügynöksége szerint a mérgezett vodkát egyetlen cég állította elő. A hatóságok figyelmeztették a lakosságot, hogy ne vásároljanak a cég termékeiből. A nyomozóhivatal szerint akár 3 ezer liter mérgezett vodka készülhetett. A nyomozás lezárásáig fenntartják a vodka-árusításra vonatkozó tiltást.

Sajtóértesülések szerint letartóztattak egy embert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adta el az ipari alkoholt a cégnek. A hatóságok ezt nem erősítették meg.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását