2024. április 29. - Péter

Guy Ritchie: Madonna egy rohadt vén ku..a!

A címbeli kijelentést Madonna gyermekeinek nevelőnője jegyezte le igencsak "sűrű" botránykönyvében, melyben nem csak a férj minősítésével foglalkozik. Melissa Dumas szerint Madonna rettenetesen rossz anya, aki beképzelt, kegyetlen szörnyetegeket nevel gye
2007. március 10. szombat 14:02 - Hírextra
Melissa Dumas a három év alatt pazarul megfizetett alkalmazott volt Madonnánál, de nem bírta a rengeteg megaláztatást, ezért három hónapja felmondott és megírta emlékkönyvét, melyben megírja a valóságot a becsületes családanyaképről, melyet Madonna és stábja kialakított a "megasztárról".

- Elkényezteti a gyerekeit, számukra mindent szabad és nap mint nap azt sújkolja beléjük, hogy aki nem gazdag és híres, az nem ér semmit. A lánya, Lourdes, ha valamit nem azonnal csináltam meg, amit kért, belémrúgott, leköpött és ocsmány szavakkal átkozva szidott. Madonna fia, Rocco szintén önző gyerek. Gyakran úgy megharapott, hogy vérzett a karom. Igaz, volt kitől tanulniuk. Madonna nem egyszer felpofozott engem – nyilatkozta a nevelőnő, aki szerint Madonna boldogtalan Guy Ritchie-vel.
- Guy rohadt vén k…-nak hívja a háta mögött Madonnát – tette hozzá a volt alkalmazott.

Dumas szerint Madonna nem szeretetből vette magához a malawi kisfiút, Davidet, hanem csak hírverést akart maga köré. Állítólag még meg sem puszilta a kicsit.(Színes Bulvár lap nyomán)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását