2024. április 29. - Péter

Leo: „A játék arról szól, ki hazudik nagyobbat”

Leo a PontFm Rádió Frizbi című műsorának vendége volt Fresh – Andival egyetemben. Az adás után nevetve ölelték meg egymást. Akár a gyerekkori barátok. Leo szívesen mesélt magáról a folyosón a Hírextrának is.
2007. február 15. csütörtök 19:23 - Kánya Andrea

A leggyakrabban a top-shopban lehet mostanában látni. Hogy jöttök ki Zsúval?

Ő egy nagyon érdekes személyiség, nehéz a közelébe férkőzni, barátkozni vele. De én azt hiszem, megtaláltuk a közös hangot. Néha még műsoron kívül is beszélünk. Komoly párkapcsolatban él, emiatt nehéz utolérni. Nehezen csiszolódtunk össze, mert egy ő nehéz egyéniség.

Te nem vagy az?

Dehogynem, de azt hiszem így is kezdünk egymásra hangolódni és kiegészítjük egymást, mert amiben ő nagyon jó, én abban vagyok gyenge,és fordítva.

Lesz másik műsorod?

Hogyne. Egy producerrel már összedugtuk a fejünket, születtek ötletek, de nem szeretném elkapkodni. A legtöbb ismert ember egyik pillanatról a másikra eltűnik... Hosszú távra szeretném beágyazni magam, és azt a több évet, amit a többi ismert ember tanulással töltött ebben a szakmában, azt nekem be kell pótolnom. Ezt próbálom tapasztalatszerzéssel, odafigyeléssel megtanulni.

Ágica szerepel még terveid között?

Nem beszélünk most már lassan 5-6 hónapja. Most csúnyát fogok mondani: nem érdekel, hogy mi van vele, mert nem akarom, hogy érdekeljen. De remélem jól van és boldog, ha pedig bármi problémája lenne, nagyon szívesen segítek neki.

Tehát van élet Ágica után?

Igen, vagy egy kapcsolatom. Boldog vagyok.

A Való Világ többi lakójával tartod a kapcsolatot?

Néha beszélek Anettel és Tommyboy-jal, de csak akkor, ha valamit akarunk egymástól. Nem alakultak ki a villában szoros barátságok.


Mivel foglalod el magad?

Pókerezni és focizni szeretek. A kártya agyilag izgat föl, a foci fizikálisan. A póker egy nagyon komoly játék, és nem a szerencséről szól, mint ahogy azt sokan gondolják. Az esetek körül-belül 30 százalékában dönt a szerencse. A legnagyobb játékossal is megtörténhet, hogy bukik. Azért imádom ennyire ezt a játékot, mert egy nagyon kemény, pszichésen erőt próbáló sport. A foci pedig teljesen kikapcsol.

Ha pókerezel, pénzben játszol?

Előfordul. A „no limitnek” (ez a játék neve) nincs értelme pénz nélkül, hiszen a tét határozza meg a blöff erejét. Ha tét nélkül blöffölsz, bárki elfogadhatja és megadhatja, értelemszerűen elég komoly téteket kell tenni, hogy megérje blöffölni. A játék arról szól, ki hazudik nagyobbat.


Sok celeb szeretné más területen is kipróbálni magát, mint a lemezkiadás, színházban szereplés, stb. Neked vannak ilyen jellegű ambícióid?

Nem, én nem tudok énekelni. Viszont tervbe vettem második könyvem megírását. A nőkről fogok írni. Nem általánosságokat, közhelyeket szeretnék mondani; polgárpukkasztó könyvet akarok kiadni, ami leginkább a nőket fogja pukkasztani.

Magyarán szólva írsz egy hímsoviniszta értekezést a nőkről?

Nem feltétlenül mondanám hímsovinisztának. Nem így állok a nőkhöz, de úgy látom, változniuk kell. Persze nekünk is, csak azt nem én fogom megírni. Szart nem szeretnék írni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

faterem
2007. február 16. 18:39
Végre Leo boldog vagy. Mint rajongód örülök neki. Sok sikert Zsolt
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását