2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mennyezeti LED csillárok igényes otthonokba

A LED lámpa kifejezésen ma már senki sem lepődik meg. Ismerünk is róla néhány pozitív állítást, amelyek nyomán, talán kissé bizonytalanul, de egyre inkább meggyőződünk arról, hogy ez a típus lesz a megfelelő választás
2022. február 16. szerda 08:42 - HírExtra

A bizonytalanság helyett azonban nézzük meg inkább alaposan ennek a típusnak az előnyeit, s válasszunk a valóban meggyőző érvek nyomán, tudatosan! 

Amennyiben nemcsak az előnyös tulajdonságok, hanem az esztétikai élmény is kiemelten fontos számunkra, akkor sem kell csüggednünk, hiszen ma már a LED mennyezeti csillárok is elképesztő és gyönyörű megjelenésükkel kápráztatnak el. Kíváncsi lettél? Tarts velünk!

A LED előnyös tulajdonságai, amelyek miatt mindenképpen ezt érdemes választani!

A LED energiatakarékos. Az energiatakarékosság úgy valósul meg, hogy a hagyományos izzókhoz képest a LED kevesebb wattot felhasználva biztosít nagyobb és erősebb fényforrást. Ez azt jelenti, hogy kevesebb LED képes ugyanakkora fényt nyújtani, másrészt a működéséhez használt energia is kisebb lesz.

Miközben az izzó esetében az izzószál izzásával jön létre a fény, a LED teljesen más technológiát jelent, hiszen ebben az esetben elektronok felszabadulása történik. Míg az első hőveszteséget jelent, úgy az utóbbinál ilyen energiaveszteséggel nem kell számolni. 

Már önmagában az energiatakarékossággal is a LED lesz a környezetbarát-választás, de még ezenfelül is akad indok arra nézve, hogy miért a LED a zöldebb ebben az összehasonlításban. Azért, mert nagyon hosszú élettartam jellemzi, így egész egyszerűen sokkal később lesz belőle hulladék, mint a hagyományos izzókból.

Élvezetes tulajdonságok, amelyeket közvetlenül megtapasztalhatunk

A kisebb energiafogyasztás vagy a tartós használat is kedvező jellemzők, de nem feltétlenül tudjuk őket minden egyes nap megtapasztalni a bőrünkön. Akadnak azonban olyan tulajdonságok is, amelyeket igen, ezek a választható színhőmérséklet és fényerősség.

A Lightmyhouse.hu mennyezeti lámpáihoz távirányító, valamint az azzal állítható különböző színhőmérséklet és fényerősség is jár. 

Ez azt jelenti, hogy a kanapén fekve is változtathatunk azon, hogy tanuláshoz vagy munkához szeretnénk éppen friss és erős, hideg, fehér világítást, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, vagy éppen egy hangulatos délutánt szeretnénk együtt tölteni a kedvesünkkel, és ehhez egy kis hangulatvilágítást szeretnénk meleg, fehér fénnyel.

Csillár, mint dekorációs elem

A Lightmyhouse.hu csillárjainak különlegessége, hogy valódi dekorációs elemként szolgálnak otthonunkban. Modern, klasszikus vagy glamour, minden kedvelt stílushoz megtaláljuk a tökéletes mennyezeti lámpát, amely képes uralni a helyiség hangulatát, valamint különlegessé varázsolja a lakást. 

Ezekkel a csillárokkal nyugodtan elfelejthetjük a a snassz, semmitmondó lámpákat, és valódi stílust teremthetünk otthonunkba, de egy szálloda, egy étterem vagy egy iroda is másképpen mutat ezekkel!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását