2024. március 19. - József, Bánk

Legjobb választás: a LED mennyezeti lámpa

Mindannyian szeretnénk otthonosan érezni magunkat a saját lakásunkban. A lakásdekoráció remek kifejezőeszköze a személyiségünknek. Az apró kiegészítőktől kezdve a falak színén át a mennyezeti lámpa stílusáig számtalan lehetőségünk van a hozzánk legközelebb álló arculat kialakítására.
2021. szeptember 14. kedd 09:07 - HírExtra

Költséghatékony megoldás

Ma már alapvető, hogy figyelembe vegyük a környezetvédelmi szempontokat is a lakásdekoráció kiválasztása során. Előtérbe kerültek a természetes anyagok felhasználásával készült termékek, és az elektromos berendezések terén is szem előtt kell tartanunk az energiatakarékosságot.

A mennyezeti lámpák esetében célszerű olyan megoldást választanunk, amely LED technológiával működik. A LED lámpák nem csak nagyobb fényt képesek kibocsátani a hagyományos izzókhoz képest, de az energiafelhasználásuk is kevesebb. Bár a LED ára kicsit magasabb a hagyományos izzókénál, befektetésként kell rá tekintenünk a vásárlás pillanatában, ami az élettartama során megtérül a kedvező energiafelhasználás miatt. 

Ezért válassz LED mennyezeti lámpát

A LED lámpáknak számos előnye van. Vannak olyan modellek, amelyekhez távirányító társul. Ennek a segítségével változtatható a fényerősség, vagyis lehetőségünk van a hangulatfénytől egészen az erősen koncentrált fényig állítani a fényerőt. A romantikus estékhez elegendő egy lágy, nem zavaró háttérfényt választani, míg a tanuláshoz, olvasáshoz jobb, ha erősebb fénnyel árasztjuk el a helyiséget.

A színhőmérséklet megválasztásával tovább optimalizálhatjuk a hely hangulatát. Ez terjedhet a hideg fehértől egészen a meleg fehérig. Egyéni érzékenységtől is függ, hogy mikor, melyik fényt érdemes használni, de általánosságban elmondható, hogy a koncentrációt igénylő tevékenységek során érdemesebb fehér fénnyel körbevenni magunkat. Baráti, családi programoknál kellemes légkört teremt egy jól megválasztott erősségű meleg fény.

A távirányítóval rendelkező, állítható világítóeszközök széles termékpalettája elérhető a Decorstar-Dekoráció És Világítás mennyezeti lámpa kínálatában. 

Stílushoz igazítva

A LED mennyezeti lámpák különleges kialakításának köszönhetően biztosan megtaláljuk azt a darabot, amely a legjobban illik a lakásunk stílusjegyeihez. A modern enteriőrbe illő kialakítások jól mutatnak az új építésű lakásokban, míg a minimalista stílust képviselő darabok szinte bárhol megállják a helyüket. A klasszikus vonalat képviselők számára érdemes egy figyelemfelkeltő, de hagyományos elemekkel díszített darab mellett dönteni. Bármilyen lakásunk is legyen, mindig érdemes figyelembe venni a meglévő dizájnt, a színeket és a bútorokat.

A harmóniára törekvés rendkívül fontos azokban a terekben, ahol az életünk legtöbb részét töltjük. Egy jól megválasztott mennyezeti lámpa ékszere lehet az otthonunknak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását