2024. április 20. - Tivadar

A 9 legtrendibb mennyezeti lámpa 2020-ban

A modern lakberendezés nem ismer határokat, ha kreativitásról van szó. Így van ez a mennyezeti lámpa esetében is? Az esetek nagy részében sajnos csak a megszokott négyzet vagy éppen ovális alakú led lámpákkal találkozhatunk a piacon. Most elhoztuk nektek az idei év legszebb mennyezeti lámpáit a modern enteriőr világából. Lássuk, hogy melyek ezek!
2020. december 29. kedd 10:07 - HírExtra

1. Mennyezeti lámpa absztrakt alakzattal

Egy biztos. Szó nélkül nem lehet elmenni mellette. Ha szeretnéd feldobni az enteriőr hangulatát egy energiatakarékos csillárral, akkor itt a lehetőség. A spirál alakú led szó szerint formabontó saját kategóriájában.

 

 

2. Modern Mennyezeti Led Lámpa A Hálószobába

Szintén egy olyan variáns, amely minden figyelmet megérdemel. Nem csak a hálószobába, hanem a nappaliba is remek választás, hiszen erőteljes 82 wattos teljesítményével könnyedén bevilágítja a nagyobb helyiségeket is.

 

 

3. Caesar Lámpa

Ha a modern stílust lámpákban képzelnénk el, akkor egyértelműen a soron következő darabra gondolnánk. A félköríves alakzat igazán lehengerlő megjelenést nyújt.

 



4. Modern Mennyezeti Csillár Hegy Alakzattal

Ki mondta, hogy a modern csak letisztult lehet? Íme egy kiváló példa arra, hogyan tudunk különleges alakzatokkal játszani a korszerű belső terek horizontján.

 

 

5. Modern Függőlámpa Változtatható Gyűrűkkel

A Glamour stílus világából érkezett ez a gyönyörű függőlámpa, amely könnyen az otthonod ékkövévé nőheti ki magát. Gyönyörű megjelenésének köszönhetően bátran használhatod a dekorációd központi elemeként is. Mindamellett, hogy fényesen ragyogva az otthonodban igazi idilli hangulatot teremt:)

 

 

6. Meseszép Modern Mennyezeti Csillár

Formabontó design, glamour hangulat. Kell ennél több?:) 108 Wattos verzió is elérhető ebből a lámpából, amely még egy óriási nappalit is kiválóan megvilágít.

 

 

7. Modern Mennyezeti Lámpa

Szintén egy különleges lámpa, mely ráadásul strapabíró alumíniumból készült, így garantáltan hosszú éveken keresztül lesz a nappalid ékköve. Az egyedi külső ennél a lámpánál is adott, természetesen.

 

 

8. Modern Strapabíró Függőlámpa

Ha már függőlámpa, akkor biztosan nem szeretnénk elrejteni a kíváncsi tekintetek elől. Ez a lámpa garantáltan nem fog csalódást okozni. Nem mondhatnánk, hogy bárhol találkozhatunk ezzel a konstrukcióval.
 

 

9. Gyűrűs Modern Mennyezeti Csillár

Cikkünk végére egy igazi különlegességet hoztunk nektek. Van az úgy, hogy szeretjük, ha a mennyezeti lámpa központi dekorációs elemként is gazdagítja az enteriőrt. Ebben az esetben nem kell tartanod tőle, hogy ez a cél nem valósul meg. Arany gyűrűk ragyogják majd be a helység minden szegletét. Természetesen itt is, energiatakarékos LED technológiával.

 

 

Reméljük, hogy tetszett a cikk és sikerült inspirálnunk téged ezekkel a különleges világítási alternatívákkal. Ha érdekel további információ is a lámoákról, akkor látogass el az alábbi url-re: Mennyezeti lámpa .

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását