Mennyezeti LED csillárok igényes otthonokba

A LED lámpa kifejezésen ma már senki sem lepődik meg. Ismerünk is róla néhány pozitív állítást, amelyek nyomán, talán kissé bizonytalanul, de egyre inkább meggyőződünk arról, hogy ez a típus lesz a megfelelő választás

A bizonytalanság helyett azonban nézzük meg inkább alaposan ennek a típusnak az előnyeit, s válasszunk a valóban meggyőző érvek nyomán, tudatosan! 

Amennyiben nemcsak az előnyös tulajdonságok, hanem az esztétikai élmény is kiemelten fontos számunkra, akkor sem kell csüggednünk, hiszen ma már a LED mennyezeti csillárok is elképesztő és gyönyörű megjelenésükkel kápráztatnak el. Kíváncsi lettél? Tarts velünk!

A LED előnyös tulajdonságai, amelyek miatt mindenképpen ezt érdemes választani!

A LED energiatakarékos. Az energiatakarékosság úgy valósul meg, hogy a hagyományos izzókhoz képest a LED kevesebb wattot felhasználva biztosít nagyobb és erősebb fényforrást. Ez azt jelenti, hogy kevesebb LED képes ugyanakkora fényt nyújtani, másrészt a működéséhez használt energia is kisebb lesz.

Miközben az izzó esetében az izzószál izzásával jön létre a fény, a LED teljesen más technológiát jelent, hiszen ebben az esetben elektronok felszabadulása történik. Míg az első hőveszteséget jelent, úgy az utóbbinál ilyen energiaveszteséggel nem kell számolni. 

Már önmagában az energiatakarékossággal is a LED lesz a környezetbarát-választás, de még ezenfelül is akad indok arra nézve, hogy miért a LED a zöldebb ebben az összehasonlításban. Azért, mert nagyon hosszú élettartam jellemzi, így egész egyszerűen sokkal később lesz belőle hulladék, mint a hagyományos izzókból.

Élvezetes tulajdonságok, amelyeket közvetlenül megtapasztalhatunk

A kisebb energiafogyasztás vagy a tartós használat is kedvező jellemzők, de nem feltétlenül tudjuk őket minden egyes nap megtapasztalni a bőrünkön. Akadnak azonban olyan tulajdonságok is, amelyeket igen, ezek a választható színhőmérséklet és fényerősség.

A Lightmyhouse.hu mennyezeti lámpáihoz távirányító, valamint az azzal állítható különböző színhőmérséklet és fényerősség is jár. 

Ez azt jelenti, hogy a kanapén fekve is változtathatunk azon, hogy tanuláshoz vagy munkához szeretnénk éppen friss és erős, hideg, fehér világítást, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, vagy éppen egy hangulatos délutánt szeretnénk együtt tölteni a kedvesünkkel, és ehhez egy kis hangulatvilágítást szeretnénk meleg, fehér fénnyel.

Csillár, mint dekorációs elem

A Lightmyhouse.hu csillárjainak különlegessége, hogy valódi dekorációs elemként szolgálnak otthonunkban. Modern, klasszikus vagy glamour, minden kedvelt stílushoz megtaláljuk a tökéletes mennyezeti lámpát, amely képes uralni a helyiség hangulatát, valamint különlegessé varázsolja a lakást. 

Ezekkel a csillárokkal nyugodtan elfelejthetjük a a snassz, semmitmondó lámpákat, és valódi stílust teremthetünk otthonunkba, de egy szálloda, egy étterem vagy egy iroda is másképpen mutat ezekkel!