2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):
Folytatjuk a vírus- és oltástagadók izgalmas nézeteinek elemzését.
2021. január 8. péntek 08:40 - HírExtra

Első cikkünkben bemutattuk a három elvbarátot, név szerint Pócs, Tamasi és Gödény urakat, majd folytattuk nyakatekert érveléseik tárgyalását. Most a PCR és a démoni háttérhatalom jön. 

Az ördögi „deep state”

Hőseink szerint a gonosz egyik legkedvesebb eszköze a PCR teszt. Többször megénekelték, hogy egy négyéves is bármikor képes lenne manipulálni az eredményt. (Pócs: „tudjuk a tesztről, hogy van egy gomb rajta, amit ha feltekerek álpozitív esetet ad”. Gődény: „akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok”). Pócs és Tamasi azonban nem áll meg itt, szerintük a mintavevő pálcikák már eleve, a teszt levétele előtt fertőzöttek, és ezzel akarnak még több beteget gyártani.

 A járványtagadók szinte minden felszólalásában találkozhatunk azzal, hogy valakik hazudnak, valakik pánikot akarnak kelteni, valakik tönkre akarják tenni az embereket. De vajon kik azok a kegyetlen emberek, akik kellő hatalommal rendelkeznek ahhoz, hogy az egész világra rákényszerítsék az akaratukat? Kik azok, akik hideg fejjel kitervelték a kamujárványt, markukban tartják a kormányokat és romlásba döntik az emberiséget? 

Pócs egyszerűen Bill Gatest vádolja, aki meggyőződése szerint az emberiség 15 százalékát akarja meggyilkolni a vakcinákkal. A jótékonykodásáról is ismert Microsoft alapító neve a valóságtagadók kézikönyvében valahol Hitler és a sátán között helyezkedik el. Nem igazán tudni, hogy miért pont őt nézték ki legfőbb ellenségüknek a világ járványtagadói. Nyilván mindenkinek sokkal megnyugtatóbb lenne, ha nem egy világszerte ismert milliárdos, hanem mondjuk egy ismeretlen makkoshotykai betanított munkás támogatná a vakcinálást.

Tamasinak még élénkebb a fantáziája, mint Pócsnak (vagy erősebb szereket használ), ő ugyanis tudja, hogy az egész világon előre megírt forgatókönyvek szerint zajlanak az események. Ausztráliában már megkezdték az ördögi terv végrehajtását, melynek keretében eltörlik a magántulajdon intézményét, az embereket akár az otthonaikból elrángatva kényszeroltásnak vetik alá, az ellenállókat pedig haláltáborokba zárják. 

Mindezekért (többek között) a Rockefeller Alapítvány, a WHO, az ENSZ és a Világbank a felelős. Tamasi állítása szerint az ENSZ rabszolgasorba és elviselhetetlen nyomorba akarja dönteni az emberiséget, a WHO pedig depopulációba kezd: első körben például 2025-ig kiirtanak 50 millió németet. De nem csak a nagy világszervezetekben nem bízhatunk: Tamasi szerint „kedvenc pártunk, kormányunk, hatóságok, intézmények, kedvenc orvosunk árulás révén ellenünk játszik”. 

A démoni háttérhatalomtól való páni félelem kapcsán látszólag kilóg a csapatból a maszkégető Gődény. Az elejétől kezdve szélsőséges kijelentésekkel operáló Pócshoz, valamint a saját videóiban egyre inkább radikalizálódó Tamasihoz képest Gődény többnyire ügyel rá, hogy megnyilvánulásai alapján ne lehessen azonnal rásütni a zártosztályra való, konteóhívő sültbolond bélyegét. 

Amikor például azzal szembesítették, hogy a nevével fémjelzett szellemi közösség nézeteit Bill Gates és a háttérhatalom gonosz terveire alapozza, felháborodva kérte ki magának, hogy ő ilyet soha nem állított (miközben a WHO népirtására készülő Tamasi csendben ült mellette). Ugyanakkor Gődény számos esetben állt egy színpadon, ült egy asztalnál a „billgates-ező” Póccsal és Tamasival, és egyetlen egy alkalommal sem jelezte, hogy számára vállalhatatlanok lennének azok kijelentései, sőt több esetben egyetértését fejezte ki.

Folytatása következik

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását