2024. március 19. - József, Bánk

Na, most menj francba Józsi!

Szájer József egy korrekt közleményben mondott le európai uniós (csilliárd pénzeket érő) mandátumáról tegnap. Már majdnem el is hittem, hogy elege van az uniós munkából. Már majdnem be is vettem az elképesztő dumaáradatot, amivel magyarázni vélte lemondását. Amikor még nem tudtuk miről is van szó. Majdnem bevettem. Tényleg, na.
2020. december 1. kedd 22:32 - HírExtra


Szájer profi. Ez jött le ebből. Profi hazudozó. "Hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot" - írta.  A szart! A szart tesz! Pontot az tesz, tenne, hogy bíroság elé állítják! Kiderült: orgián vett részt - ki tudja hányadszor - aztán ereszcsatornán menekült, miközben drog volt nála!! Vajon feltehetjük, hogy ez először fordult elő? Óh, igen, fel! De azért engedtessék meg, hogy kételkedjek. Kételkedjünk. 

Hosszan agyalhatnék az újságírói körökben terjedő információkón, amik évek óta Szájer szexuális aberrációiról szóltak... de mivel nincs bizonyítékom, nem  is pörgök ezen. Ezek csupán pletykák... Viszont most mintha összeértek volna. 

Nyugi fideszes lovagok, nem akarom rátok verni. Nem a ti hibátok. Nem is a szavazóké. De azé a világé, amit ti építettetek fel, a központi propagandátokkal, az ostoba (juj de nagyon nulla íkú) demeterszilárdokkal, a trumpimádattal, meg a "mindent mi csinálunk jól, nincs is aki jobban tenné" érzet elterjesztésével. És a szörnyű, hogy tudom, ez sem ébreszt fel titeket. Sőt: még nevettek is ezen, mitöbb, akár irigykedtek is Józsin. "Látod, milyen jó élet ez? Csak megfelelő irányban kell nyalni" Na igen... minden értelemben.

Szörnyű: de van aki nem így tenné.

Van, és lesz, aki nem drogos orgiákon résztvébe, ereszcsatornákon menekülve fogja képviseni Magyarországot az Unióban. Aki nem fogja megakadályozni, hogy az unió (rengeteg) pénzt adhasson hazánknak, mert nem akarja betartani a jogállami kereteket. (A barom  állat!) Aki az egyesült európai államokért fog dolgozni, és aki nem valami múltban rekedt, európai milliomos orgiákból és könnyű drogból erőt merítő az orbáni ideológiákat isteni hitvallásnak elfogadó vén szaros tökfilkó.

Ne azért menj most az anyádba, mert ereszcsatornán menekültél droggal a zsebedben! Hanem mert egy nappal előtte azt hazudtad - és én el is hittem, mert bevallom egy ideig még kedveltelek is a fideszes majmok közt - hogy megúntad! Meghogy " a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számomra". Na ezért az aljas húzásért. Hogy nem ismerted be azonnal, hogy miért is távozol te szemét, gusztustalan állat!

Bocs. De ezért vagy az! Persze azért is, de azért máshogy... az emberi. Ez viszont az egész ország felé egy gusztustalan geciség.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását