Folytatjuk a vírus- és oltástagadók izgalmas nézeteinek elemzését.

Első cikkünkben bemutattuk a három elvbarátot, név szerint Pócs, Tamasi és Gödény urakat, majd folytattuk nyakatekert érveléseik tárgyalását. Most a PCR és a démoni háttérhatalom jön. 

Az ördögi „deep state”

Hőseink szerint a gonosz egyik legkedvesebb eszköze a PCR teszt. Többször megénekelték, hogy egy négyéves is bármikor képes lenne manipulálni az eredményt. (Pócs: „tudjuk a tesztről, hogy van egy gomb rajta, amit ha feltekerek álpozitív esetet ad”. Gődény: „akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok”). Pócs és Tamasi azonban nem áll meg itt, szerintük a mintavevő pálcikák már eleve, a teszt levétele előtt fertőzöttek, és ezzel akarnak még több beteget gyártani.

 A járványtagadók szinte minden felszólalásában találkozhatunk azzal, hogy valakik hazudnak, valakik pánikot akarnak kelteni, valakik tönkre akarják tenni az embereket. De vajon kik azok a kegyetlen emberek, akik kellő hatalommal rendelkeznek ahhoz, hogy az egész világra rákényszerítsék az akaratukat? Kik azok, akik hideg fejjel kitervelték a kamujárványt, markukban tartják a kormányokat és romlásba döntik az emberiséget? 

Pócs egyszerűen Bill Gatest vádolja, aki meggyőződése szerint az emberiség 15 százalékát akarja meggyilkolni a vakcinákkal. A jótékonykodásáról is ismert Microsoft alapító neve a valóságtagadók kézikönyvében valahol Hitler és a sátán között helyezkedik el. Nem igazán tudni, hogy miért pont őt nézték ki legfőbb ellenségüknek a világ járványtagadói. Nyilván mindenkinek sokkal megnyugtatóbb lenne, ha nem egy világszerte ismert milliárdos, hanem mondjuk egy ismeretlen makkoshotykai betanított munkás támogatná a vakcinálást.

Tamasinak még élénkebb a fantáziája, mint Pócsnak (vagy erősebb szereket használ), ő ugyanis tudja, hogy az egész világon előre megírt forgatókönyvek szerint zajlanak az események. Ausztráliában már megkezdték az ördögi terv végrehajtását, melynek keretében eltörlik a magántulajdon intézményét, az embereket akár az otthonaikból elrángatva kényszeroltásnak vetik alá, az ellenállókat pedig haláltáborokba zárják. 

Mindezekért (többek között) a Rockefeller Alapítvány, a WHO, az ENSZ és a Világbank a felelős. Tamasi állítása szerint az ENSZ rabszolgasorba és elviselhetetlen nyomorba akarja dönteni az emberiséget, a WHO pedig depopulációba kezd: első körben például 2025-ig kiirtanak 50 millió németet. De nem csak a nagy világszervezetekben nem bízhatunk: Tamasi szerint „kedvenc pártunk, kormányunk, hatóságok, intézmények, kedvenc orvosunk árulás révén ellenünk játszik”. 

A démoni háttérhatalomtól való páni félelem kapcsán látszólag kilóg a csapatból a maszkégető Gődény. Az elejétől kezdve szélsőséges kijelentésekkel operáló Pócshoz, valamint a saját videóiban egyre inkább radikalizálódó Tamasihoz képest Gődény többnyire ügyel rá, hogy megnyilvánulásai alapján ne lehessen azonnal rásütni a zártosztályra való, konteóhívő sültbolond bélyegét. 

Amikor például azzal szembesítették, hogy a nevével fémjelzett szellemi közösség nézeteit Bill Gates és a háttérhatalom gonosz terveire alapozza, felháborodva kérte ki magának, hogy ő ilyet soha nem állított (miközben a WHO népirtására készülő Tamasi csendben ült mellette). Ugyanakkor Gődény számos esetben állt egy színpadon, ült egy asztalnál a „billgates-ező” Póccsal és Tamasival, és egyetlen egy alkalommal sem jelezte, hogy számára vállalhatatlanok lennének azok kijelentései, sőt több esetben egyetértését fejezte ki.

Folytatása következik