2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):
Volt némi felháborodás, meg tünti a Parli előtt, néhány morgolódó cikk itt-ott meg fészbúk poszt és kész. A Népszabadságnak annyi. Krokodilkönnyek sincsenek, pedig hamar száradnának azok is. Megszoktuk, hogy szívatnak. Tűrjük, ahogy mindig is. Nincsenek Hunyadnak karjai, hogy rabigát törjenek szét.
2016. október 11. kedd 11:42 - Pénzes Dávid
 
A Népszabadság bevitt egy mélyütést Rogánnak, egy balhorgot Matolcsynak, ők meg kiütötték a hatvanéves lapot egy jól irányzott szélsőjobbegyenessel. A hatalom természete természetellenesen brutális. Eltiporja a kis tüzeket.

De a cirkusz gurul tovább. Titkosítják a stadionpénzeket, nehogy meglehessen tudni, kik építettek berlini-falat az MTK-stadion kapui mögé hatmilliárdért. Meg elfogadják az alaptörvény-módosítást is. Ripsz és ropsz. Zakatol a rendszer. Csúcsra jár. A csúcson meg hiába meztelen a király sokan takarják saját testükkel és képükkel, amiken már rongyosra kopott a bőr.

Ellenzék nincs, csak ellenfél. A még gondolkodni tudó kevesek. Akik még itthon gondolkodnak, az otthonért. De ők nem autógyújtogatók, nem hídlezárók, nem focihulligánok. Ők belülről puffogók, majd megalkusznak.

Az istenadta nép meg boldog, mint a barom, melyet igába hajt, hiszen minden nap látja az M1 vidámhíradóját (igen, így egybeírva), látja a hangulatjelentéseket: mindennel meg vagyunk elégedve. Te is, nép! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Kádár meg röhög csak markában. 1956-ban ő gyilkosságokkal és népének elárulásával jutott hatalomra, ma már utóbbi is elég.

Illyésnek vajon elég lenne-e egy mondat a zsarnokságról?

Hatvan éve volt 1956. Akkor a Szabad Nép volt a hang, aki először bírálni merte a diktátort, Rákosit. Utódja a Népszabadság… ma néma. A hatalom (ne legyen kérdéses) megszüntette. Mert bírált.

A látszólag szabad nép pedig nincs az utcán. Pedig szabad. Még.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását