2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kiszel Tünde fenyegetőzik

A díva saját maga szervezte Donatellácska partyját, amit ezúttal nem otthonukban tartottak. A bulin Donatella 21 osztálytársa és szüleik mellett idén is számos magyar híresség vett részt, úgy mint Dolly, aki néhány éve egy rövid koncerttel is kedveskedett
2008. június 13. péntek 07:07 - Hírextra
- Rengeteg ajándékot és egy meseszép, baba alakú tortát kapott. Nagyon jól érezte magát – mondta Tünci a Cool stúdiójában Kinter Oszkárnak.

Emellett számos program várta a jelenlévőket, többen például arcfestéssel lettek gazdagabbak. Donatellácska egy pillangót választott díszül. Oszkár arról is kérdezte Tündét, hogy vajon a lánya hogyan viseli a nagy nyílvánosságot, és valóban szükségesnek tartja-e az állandó médiaszereplést:

- Donatella szereti a nyílvánosságot, egyáltalán nem zavarja hiszen ebben nőtt fel – reagált Tünde a Cool Star műsorában.

Tünde azt is elárulta, nem saját ötlete volt a party nyílvánosságra hozatala, ugyanis a bulvármédiától számos felkérést kapott ezügyben. Véleménye szerint egyébként sem egyedi, hogy egy sztár ennyire közel engedi gyermekéhez a médiát:

- Van aki együtt tornázik csemetéjével, vagy éppen a mindennapjaiba enged betekintést egy valóságshowban – utalt sejtelmesen celebtársaira Kiszel.

A díva egyáltalán nem félti kislányát a közszerepléstől, de azt elismerte, soha nem viszi televízióba, ha Donatellának iskolába kell mennie. Végül a képernyőn keresztül egy üzenetet kívánt intézni az egyik közismert internetes oldal számára:

- Becsületsértés miatt be fogom őket perelni! Nem szép dolog egy gyermeket indokolatlanul rágalmazni – fenyegetőzött Tünde a Cool délutáni műsorában.

Kép: www.kiszeltunde.hu
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását