2024. április 24. - György

Kiszel durván beszólt

Tünde keményen kiosztotta a nagyszájú Máriát. Geronazzo Mária már többször szerepelt a Fókuszban. Ő az a hölgy, aki valószínűleg Magyarország legnagyobb ajkaival rendelkezik.
2008. március 26. szerda 20:27 - Hírextra
A megkapó látványt ma a Reggeli nézői is élvezhették, ahol Mária elmesélte, hogy már rutinos a plasztikai műtétek terén. Arcát, nyakát, szemhéját, keblét is megoperáltatta, száját pedig ötször töltette fel. Most végre elégedett a külsejével, nem tervez több beavatkozást. Kiszel Tünde szerint a hölgy sokkal jobban nézett ki, mikor minden természetes volt rajta.

- Jobb lett volna, ha úgy is marad! – fakadt ki a díva. - Teljesen tönkretette magát, előtte egy sugárzó, szép nő volt. Nem akarom befolyásolni, hiszen mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Én ellene vagyok, a fiatalok ne vegyenek róla példát. Túlzásba esett, lehet, hogy ennek lelki oka van.

Tünde szerint semmi szükség ennyi műtétre, hiszen minden beavatkozás kockázatos, ráadásul mélyen zsebbe kell nyúlni, a fájdalomról nem is beszélve. Mária szerint a szépségért meg kell szenvedni, nem szokott siránkozni a műtétek után. Ráadásul, most boldog, ha tükörbe néz.

- Nézd, én 50 éves vagyok, és büszkén vállalom a koromat. Nem tudom, te hány éves vagy – szegezte Tündének a kérdést, aki ennyit felelt:

- Én a természetesség híve vagyok.

Beszélgetés végén a naptárkirálynő keményen véleményezte Máriát.

- Szerintem ez egy kicsit beteges. Nem akarok beleszólni, de szerintem ez elrettentő példa. Szándékosan tönkretette magát, egy groteszk karakter lett. Rajtam semmi mű nincs, nem is fogok kés alá feküdni.

Aki kíváncsi Kiszel Tünde természetes testére, ma este 22:30-kor megcsodálhatja a Cool Night című műsorban. A kortalan híresség ugyanis – egykori Tutti Fruttis emlékeit felidézve – élőben lejt majd szexi táncot a stúdióban, persze közben megszabadul a ruháitól is.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását