2021. március 3. - Kornélia

Kiszel Tünde, Tóth Vera és Horváth Éva a sztrájkról

Kiszel egyetért, Horváth Éva nem idegesíti magát, Tóth Vera pedig előrelátó. Pénteken hatalmas káoszra lehet számítani a fővárosban, a BKV-dolgozók sztrájkja miatt. Mivel a járművek nem közlekednek, és taxit sem igazán lehet majd fogni, marad az autózás é
2008. április 17. csütörtök 19:06 - Hírextra
A kellemetlenségek hírességeinket sem kímélik, általában rendkívül zsúfolt a napjuk, egyik helyről a másikra szaladgálnak.

- Még nincs jogosítványom, most járok tanfolyamra, ezért nem is vezetek. Általában taxival járok, de ha szükséges, a tömegközlekedést is használom. Ha pedig egyik sem jön össze, édesapám szokott fuvarozni – mondta Tóth Vera a Netbulvárnak. – Pénteken biztosan őrület lesz a városban, nem tudom, hogyan jutok el oda, ahova szeretnék. Mivel fellépésem is lesz, és onnan nem késhetek, szerintem a szokottnál két órával előbb indulok el otthonról. Ha nem lenne már leszervezve, ki sem tenném a lábam a lakásból. Szeretem, ha zökkenőmentesen zajlik a napom. Az órákon át tartó dugóban ücsörgést azért utálom, mert azt az időt annyi hasznos dologgal el lehetne tölteni!

Horváth Éva azt mondja, mivel pesti lány, már megszokta a közlekedési káoszt, nem szokta felhúzni magát, ha dugóba kerül.

- Felesleges idegeskedni, ezzel együtt élünk és kész. Én amúgy is a fél életemet kocsiban töltöm, hiszen állandóan rohanok egyik helyről a másikra. Pénteken is így lesz, be van táblázva a napom, ráadásul a belvárosban ingázom majd. Nem csinálok nagy ügyet az egészből, mert legutóbb is beharangozták, hogy mekkora torlódások lesznek a sztrájk miatt. Ehhez képest gond nélkül tudtam közlekedni. Remélem, most is így lesz, és az emberek nagy része – a dugótól tartva – nem ül kocsiba. Ha mégis káosz alakul ki, akkor vagy visszafordulok, vagy türelemmel kivárom a sorom – mondta Éva.

Kiszel Tündének van jogsija, kocsija azonban nincs, ráadásul a belvárosban él. Azt mondja, a sztrájkkal egyetért, még akkor is, ha nem lesz könnyű A pontból B-be jutnia holnap.

- Van buszvezető ismerősöm, és tudom, hogy nem könnyű az élete. Fogalmam sincs, hogy holnap hogyan közlekedem majd, hiszen nem vezetek. Azt szoktam mondani viccesen, hogy BMV-vel járok: busz, metró, villamos. Vagy lábbusszal – kacsintott, jelezvén, hogy fergeteges humora most sem hagyta cserben. – A tömegközlekedést gyakran használom, az emberek mindig kedvesek velem. Mivel most nem lesz erre lehetőségem, azt hiszem, nem megyek sehova. Ahova pedig nagyon muszáj, oda elgyalogolok.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását