Kiszel Tünde fenyegetőzik

A díva saját maga szervezte Donatellácska partyját, amit ezúttal nem otthonukban tartottak. A bulin Donatella 21 osztálytársa és szüleik mellett idén is számos magyar híresség vett részt, úgy mint Dolly, aki néhány éve egy rövid koncerttel is kedveskedett

- Rengeteg ajándékot és egy meseszép, baba alakú tortát kapott. Nagyon jól érezte magát – mondta Tünci a Cool stúdiójában Kinter Oszkárnak.

Emellett számos program várta a jelenlévőket, többen például arcfestéssel lettek gazdagabbak. Donatellácska egy pillangót választott díszül. Oszkár arról is kérdezte Tündét, hogy vajon a lánya hogyan viseli a nagy nyílvánosságot, és valóban szükségesnek tartja-e az állandó médiaszereplést:

- Donatella szereti a nyílvánosságot, egyáltalán nem zavarja hiszen ebben nőtt fel – reagált Tünde a Cool Star műsorában.

Tünde azt is elárulta, nem saját ötlete volt a party nyílvánosságra hozatala, ugyanis a bulvármédiától számos felkérést kapott ezügyben. Véleménye szerint egyébként sem egyedi, hogy egy sztár ennyire közel engedi gyermekéhez a médiát:

- Van aki együtt tornázik csemetéjével, vagy éppen a mindennapjaiba enged betekintést egy valóságshowban – utalt sejtelmesen celebtársaira Kiszel.

A díva egyáltalán nem félti kislányát a közszerepléstől, de azt elismerte, soha nem viszi televízióba, ha Donatellának iskolába kell mennie. Végül a képernyőn keresztül egy üzenetet kívánt intézni az egyik közismert internetes oldal számára:

- Becsületsértés miatt be fogom őket perelni! Nem szép dolog egy gyermeket indokolatlanul rágalmazni – fenyegetőzött Tünde a Cool délutáni műsorában.

Kép: www.kiszeltunde.hu
Forrás: netbulvar.hu