2024. április 19. - Emma

Kiszel Tünde erotikus táncot lejtett

Tegnap este megmutatta, hogyan hódított 15 éve a Tutti Fruttiban.
2008. március 28. péntek 06:56 - Hírextra
Kiszel Tünde mindig tud meglepetést okozni. Legutóbb a Cool Night nézőit örvendeztette meg. A műsorvezető-producer-újságíró a ’90-es évek elején szerepelt a nagysikerű Tutti Frutti című műsorban, akkor Susanna álnéven dobta le magáról a textilt, szexi táncot lejtve közben. Most elérkezettnek látta az időt, hogy nosztalgiázzon egy kicsit, és a stúdióban bemutatta, hogy még most is tudja, mitől döglik a légy.

- Ez egy egyszeri alkalom volt, többé nem vállalok ilyet. Rengeteg felkérést kapok, hogy táncoljak és vetkőzzek különféle rendezvényeken, de mindig elutasítom ezeket a megkereséseket. Tegnap este a Coolon kivételt tettem, de már nem mentem olyan messzire, mint egykor abban az ominózus műsorban – mondta Tünde a Netbulvárnak.

Ez így igaz, aki arra várt, hogy a szőkeség minden ruhadarabjától megszabadul, annak bizony csalódnia kellett. Tünde egy babydollban, tűsarkúban és különleges harisnyában adta elő erotikus táncát, de nem mutatott meg túl sokat magából.

- Az az időszak lezárult, én is más lettem. Bár, ahogy a műsorvezető, Valkó Eszter is fogalmazott, talán jobban nézek ki most, mint tizenöt évvel ezelőtt, mégsem érzem úgy, hogy le kéne vetkőznöm. A naptár az más, hiszen ott kiválogathatom a fotókat, de élőben nem mutogatom a kebleimet. Ez egy kis nosztalgiázás volt, mert az egy szép szakasza az életemnek. A ruhát, amit tegnap viseltem, a szerkesztő választotta, mert már látta rajtam egy szereplésem alkalmával.

Tünde azt is elárulta, hogy a hálószobában is szokott táncolni, és ha csak kettesben vannak párjával, nem hagyja magán a fehérneműt.

- A kedvesem elégedetten nézte végig a tegnapi műsort, azt mondta, ízlésesen táncoltam és szexi volt a kacsintásom. A koreográfiát nem gyakoroltam, improvizáltam, éppúgy, mint 15 éve.

Tünde sokak bánatára, többé nem nyújt hasonló vizuális élményt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását