2024. február 24. - Mátyás
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A gyermekek védelmében

Gyermekvédelmi konferenciát tart az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) Rendészeti és Bűnmegelőzési Intézete szerdán Nagykovácsiban - tájékoztatta az IRM közleményében az MTI-t.
2008. június 10. kedd 08:38 - Hírextra
A rendezvényen a gyermekvédelmi jelzőrendszer fejlesztésének tavaly elindított projektjét is értékelik. A kezdeményezés két részből állt: egy regionális szintű elméleti képzésből és az erre épülő jelzőrendszer tagjainak tartott együttműködési tréningekből.

A konferencián a projekt legfontosabb tapasztalatairól szólva javaslatokat fogalmaznak meg a jelzőrendszer tagjai közötti hatékonyabb együttműködésre, a veszélyeztetett környezetben lévők figyelemmel kísérésére és a bűnmegelőzés eredményességének elősegítésére - áll a minisztérium Rendészeti és Bűnmegelőzési Intézetének közleményében.

A szervezők azt a célt tűzték maguk elé, hogy új munkaformákkal gazdagítsák az ifjúságvédelmi és családtámogató jelzőrendszer továbbfejlesztését. Az idei konferencián a jelzőrendszer tagjai közötti együttműködés kérdéseire fordítják a figyelmet - közölte Kuti Ferenc, az intézet titkárságvezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását