2022. szeptember 28. - Vencel
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Tovább vizsgálják a Szilvásy-Zuschlag kapcsolatot

Tovább folyhat a nyomozás Zuschlag János és Szilvásy György titokminiszter feltételezett kapcsolata ügyében, miután a kecskeméti ügyészek megfellebezték a nyomozást megszüntető első fokú határozatot - értesült a HavariaPress.
2008. április 30. szerda 12:53 - Hírextra
A Központi Nyomozó Főügyészség annak kiderítésére indított vizsgálatot, hogyan értesült a csalással gyanúsított szocialista politikus arról, hogy lehallgatják. A nyomozás során arról is kérdezték a tanúkat, hogy a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter szerepet játszhatott-e az egykori honatya informálásában. A vádhatóság korábbi vallomások alapján szerzett tudomást Zuschlag jól informáltságáról, hiszen az ex FIB-es állítólag maga hencegett azzal, hogy olvasta a róla szóló lehallgatási jegyzőkönyveket. Az ügyészségi nyomozók mégsem láttak alapot Zuschlag és Szilvásy jogellenes kapcsolatára, ezért a nyomozás megszüntetéséről rendelkeztek. Ezt a megszüntető határozatot azonban a Kecskeméti Városi Ügyészsség megfellebbezte, mivel az ő információik szerint mégiscsak igazak azok az adatok, amelyek alapján korábban megindították a nyomozást.
Forrás: Havaria Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását