2023. június 6. - Norbert, Cintia
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jótékonysági árverés

Ismét jótékonysági árverést tartanak 2007. november 29-én 18.00 órakor Zuglóban az Egressy úti Suzuki Ház Pagoda Galériájában. A művészek a bemutatott munkájuk árverésen elért teljes értékét felajánlották a vak és gyengén látó gyermekek életkörülményeine
2007. november 27. kedd 19:01 - Hírextra

A licitáláson 24 közismert kortárs képzőművész - többek között Macskássy Izolda, Nemes Ferenc, Sersovszky Zsuzsanna, B. Mezei Éva, Gáll Gregor, Balla Tamás - által felajánlott alkotások kerülnek kalapács alá.

A kiállított festményekre, szobrokra, fotókra és egyéb műalkotásokra személyesen a helyszínen, vagy a tárlat teljes időtartama alatt a marketing@suzukihaz.hu e-mail címen, ill. autóban ülve a 101.3 Rádió 6, 06-30/30-30-942-es sms számán is lehet licitálni.

A művészek a bemutatott munkájuk árverésen elért teljes értékét felajánlották az idén 20 éves és nemzetközileg is ismert "Szól a Szív..." alapítványon keresztül a vak és gyengén látó gyermekek életkörülményeinek javítására. A rendezvény teljes bevételét a szervező Suzuki Ház Pagoda Galéria az est végén adja át személyesen az intézet igazgatójának, Dérczyné Somogyi Veronikának.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását