Jótékonysági árverés

Ismét jótékonysági árverést tartanak 2007. november 29-én 18.00 órakor Zuglóban az Egressy úti Suzuki Ház Pagoda Galériájában. A művészek a bemutatott munkájuk árverésen elért teljes értékét felajánlották a vak és gyengén látó gyermekek életkörülményeine

A licitáláson 24 közismert kortárs képzőművész - többek között Macskássy Izolda, Nemes Ferenc, Sersovszky Zsuzsanna, B. Mezei Éva, Gáll Gregor, Balla Tamás - által felajánlott alkotások kerülnek kalapács alá.

A kiállított festményekre, szobrokra, fotókra és egyéb műalkotásokra személyesen a helyszínen, vagy a tárlat teljes időtartama alatt a marketing@suzukihaz.hu e-mail címen, ill. autóban ülve a 101.3 Rádió 6, 06-30/30-30-942-es sms számán is lehet licitálni.

A művészek a bemutatott munkájuk árverésen elért teljes értékét felajánlották az idén 20 éves és nemzetközileg is ismert "Szól a Szív..." alapítványon keresztül a vak és gyengén látó gyermekek életkörülményeinek javítására. A rendezvény teljes bevételét a szervező Suzuki Ház Pagoda Galéria az est végén adja át személyesen az intézet igazgatójának, Dérczyné Somogyi Veronikának.

Forrás: MTI