2024. április 20. - Tivadar

Művészek a gyermekekért

Üveggolyók a címe annak a jótékonysági színházi előadásnak, amelyet csak egyetlen alkalommal adnak elő neves színészek, zongora- és táncművészek. Az est a Thália Színházban látható november 29-én, csütörtökön fél nyolckor. A bevételt daganatos beteg gyerm
2007. november 20. kedd 13:47 - Hírextra

A kerettörténet, az Üveggolyók egy színházi ügyelő története, akit unokája ébreszt rá arra, hogy az élet apró örömeit a felnőttek már csak a gyermekek segítségével veszik észre. A három részből álló előadáson először a Soproni Petőfi Színház társulata Keresztes Ildikó szereplésével a Légy jó mindhalálig! című musicalből ad elő részletet, majd a Momentán Társulat a Modern Mese című rendhagyó, interaktív színház előadással lép színpadra. Végül egy komolyzenei és színpadi produkció zárja az estet, melyben közreműködik Várnagy Andrea és Farkas Zsolt zongoraművész, valamint Dienes Ilona és Árendás Miklós táncművész.

A színpadon megjelenő történeteken Koltai Róbert és két vendége, Tóth Auguszta és Szabó Győző színművész kalauzolja végig a nézőket.

Az Üveggolyók rendező-koreográfusa Simonyi Krisztina, akinek a nevéhez olyan produkciók fűződnek, mint A királykisasszony cipője (rendező), a Luxemburg grófja (ének, koreográfus) és az Óz, a csodák csodája (rendező-koreográfus, színész).

A művészek a Ronald McDonald Alapítvány felkérésére fogtak össze, a bevételt az alapítvány a súlyosan beteg gyermekek támogatására fordítja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását