2024. április 26. - Ervin

Jótékony jégkosárlabda

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány 2007. november 22-én, csütörtökön látványos rendezvénnyel indítja ez évi jótékonysági kampányát a „Tízezer Gyermek Karácsonya” cipősdoboz akciót Budapesten, a WestEnd City Center jégteraszán. A rendezvén
2007. november 21. szerda 18:16 - Hírextra
Hírességeink (énekesek, sportolók, közéleti személyiségek) korcsolyát húznak és kosárlabdát ragadnak, próbálnak állva maradni és közben kosarat dobni. A jótékonysági meccs szünetében mindannyian egy-egy cipősdobozt nyújtanak át, amelyben saját ajándékaikat helyezik el. A meglepetések olyan rászoruló gyermekekhez jutnak majd el, akik egyébként semmit nem találnának a karácsonyfájuk alatt.

Jöjjön el Ön is csütörtökön és nézze meg, mennyi szeretet fér bele egy cipősdobozba!
A „Tízezer Gyermek Karácsonya” cipősdoboz akciót negyedik éve hirdeti meg a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, melynek lényege, hogy gyermekek és felnőttek, családok, munkahelyi és egyházi közösségek, vagy akár iskolai osztályok készítenek cipősdoboznyi ajándékokat rászoruló gyermekek részére, meghatározott ajánlás szerint. A kezdeményezés Magyarországon is egyre népszerűbb, melynek eredményeként sok ezer kisgyermek számára ez talán az egyetlen ajándék évek óta.

Amit a jégkosárlabdáról tudni kell: hagyományos kosárlabdaszabályok szerint játssza két csapat (négy-négy fő), egy jégpályán.

A debütáló magyar sztárválogatottban helyet kap többek között Karsai Zita táncos, Ullmann Mónika színésznő, Nacsa Olivér humorista, a Groovehouse zenekar, valamint a Peking Klub sportolói közül Nemcsik Zsolt (vívás), Kozmann György (kajak-kenu), Hadfi Dániel (cselgáncs), Knapek Edina (vívás), Szívós Márton (vízilabda), az FTC női kézilabda csapatából pedig Juhászt Gabriella, Soós Viktória, Zácsik Alexandra, és Ilyés Annamária várható.

Az ellenfelek: a Tatabánya NB1/B-s női kosárlabda bajnokcsapata, a Baptista Szeretetszolgálat ifjúsági csapata és egy válogatott gyermekcsapat.

A sztárok és a résztvevők tisztelettel állnak az újságírók rendelkezésére.

A jótékonysági akció házigazdái Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke és Vujity Tvrtko újságíró.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását