2024. április 19. - Emma

Magasfényű konyhabútorokkal a ragyogó konyháért!

Konyhabútor választásánál nem csak a szín, de az elemek fénye is fontos szempont. Egyesek a matt bútorokra esküsznek, mások pedig a csillogás mellett teszik le a voksukat. Lássuk, mik a legfőbb előnyei a magasfényű konyhabútoroknak!
2021. december 15. szerda 15:26 - HírExtra

Ragyogó hatás

A magasfényű bútorok nevéből adódóan is egyfajta ragyogásra emlékeztetik az embert. Nem is gondolnánk, hogy mekkora különbség érzékelhető a fényesség és a csillogás miatt egy matt és egy fényes bútorelem között.

Míg a matt bútorok inkább egy keményebb, zordabb hatást kölcsönöznek, a magasfényű játékosabb, kedvesebb összhatást eredményez. Éppen ezért jó választás lehet családi házakba, de akár egy legénylakást is ékesíthet a lenyűgöző eleganciájával.

A berendezés színe is meghatározó szempont lehet, ugyanakkor egy magasfényű elem sokkal kedvesebb hatást kölcsönözhet egy sötétkék vagy fekete bútornak is. Így bátran kísérletezhetünk a színekkel és árnyalatokkal, garantáltan nem egy barátságtalan összképet kell elképzelnünk a ragyogó fényességnek köszönhetően.

Könnyű tisztíthatóság

A magasfényű konyhabútorokra takarítás szempontjából is érdemes odafigyelni. Ezek a felületek csúszósabbak, ezáltal könnyebben is tisztíthatóak, mint a matt típusok. 

Utóbbi esetében ugyanis a mattított anyag a magas tapadó hatása miatt nehezebben dörzsölhető. Sőt, némely esetben kárt is tehetünk a bútorban a túl erős takarítás vagy a káros vegyszerek használata során.

Éppen ezért a magasfényű elemek akár egy nedves ruha segítségével könnyedén letörölgethetők. Fontos azonban következetesnek lenni, hiszen minden világos szín, különösen a fehér hajlamos az elszíneződésre a nem megfelelő takarítás esetében.

Válaszd a KonyhaMax.hu elegáns konyhabútorait, és élvezd a véget nem érő ragyogást otthonodban!

Bármilyen környezetbe beleillik

A magasfényű konyhabútorok nagy előnye, hogy szinte minden típusú környezetbe beleillenek. Legyen bármilyen a fal színe vagy a konyhát díszítő dekoráció, egy fehér vagy akár egy fekete színű konyhabútorral garantáltan nem lőhetünk mellé.

Mivel ez a helyiség gyakran a legkisebb helyen a legtöbb eszköz tárolására hivatott, fontos, hogy kívülről is letisztultság jellemezze. Az elemek ragyogása egy kiváló lámpával kiegészítve fényárban úsztathatja az egész konyhát, amelytől igazán meleg és hangulatos helyiséggé válik. 

Mivel a közös főzés és étkezés kiváló közösségi tevékenység, fontos, hogy ezt barátságos környezetben végezhessük. A családi karácsonyi mézeskalácssütéshez vagy éppen a barátokkal való vacsora főzéséhez tökéletes központi helyként szolgál egy ragyogó konyha.

Az esztétikai tulajdonságok mellett a megfelelő tárolásról sem szabad megfeledkezni. Válasszunk praktikus elemeket, amelyekben könnyen tárolhatjuk konyhai eszközeinket.

Böngészd végig a KonyhaMax.hu kiváló minőségű és változatos konyhabútorait, és válassz a csodás magasfényű elemek közül!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását