2024. március 19. - József, Bánk

Különleges fürdőkádak elhelyezése a lakásban

A fürdőszoba sokunk számára az egyik legfontosabb helyiség házunkban, hiszen ez a nyugalom, a relaxáció helye, ahol végre elengedhetjük magunkat egy fárasztó nap után. Nagyon fontos szerepet töltenek be itt a fürdőkádak, amik használatával teljes lehet a relaxáció ezért mindenképp érdemes megfontolnunk a különleges fürdőkádak elhelyezését a lakásunkban.
2021. november 23. kedd 08:06 - HírExtra

Kád szerepe a fürdőszobában

A fürdés a régi időkben igazi luxusnak számított, hiszen ezt nem mindenki engedhette meg magának, mivel akár több órát is rá kellett szánniuk. Napjainkban ez már sokkal gyorsabban megoldható, ennek ellenére mégis számos kisméretű fürdőszobával találkozhatunk, ahol kádak helyett inkább egy zuhanykabint szorítanak a sarokba hely szűkében. A zuhanyzás nagyon gyorsan elvégezhető, és víztakarékosság szempontjából is optimálisabb, ám mégsem rendelkezik azzal a varázzsal, amivel egy kádban való fürdőzés bír.

Egy fürdés nem csak arról szól itt, hogy tisztálkodjunk, sokszor ez egy rituálé a különféle fürdősókkal, habfürdőkkel és gyertyák használatával valamint ne feledkezzünk el a fürdőbombákról sem, amik használatával egy olyan nyugalmi állapotba kerülhetünk, ami egyre stresszesebb napjainkban elengedhetetlen, hogy legalább egy héten egyszer kiélvezzünk.

Szabadon álló kádak

Abban az esetben, ha nagyobb fürdőszobával rendelkezünk mindenképp érdemes több időt eltöltenünk fürdőnk berendezésével, hiszen itt például az is nagyon jó és trendi opció, ha kádunkat a tér közepére helyezzük el,amivel egy igazán elegáns hangulatot adhatunk a térnek, szinte szobaszerűvé válik így a tér.

 „Hibrid” térkádak

A hibrid térkádak remek megoldást jelentenek a kisebb fürdőszobákba is, hiszen a hagyományos és a szabadon álló kádakat együttese, amit akár a fal mellé is elhelyezhetünk, ezáltal többet spórolunk a rendelkezésre álló helyen is valamint a beépítésük sem igényel komolyabb munkálatokat. Ezen a téren mindenképp érdemes szemügyre vennünk a fürdőkádakat az Arezzo márkától, ahol ilyen típusokat is megtalálhatunk.

Aszimmetrikus fürdőkádak

Egy aszimmetrikus fürdőkádnak a legnagyobb előnye, hogy nagyon sok helyet spórolhatunk velük, hiszen a megfelelő típust akár a legszűkebb sarokba is berakhatjuk, amivel rengeteg teret szabadíthatunk fel az amúgy is kisebb méretekkel rendelkező fürdőnkben. Amellett hogy helyet spórolunk vele, mi is kényelmesen elférünk benne, így teljes lehet a fürdés élménye is.

Kétszemélyes kádak

Párok számára az egyik legjobb megoldás egy páros kád beszerzése, amivel a fürdés egy közös romantikus emlékké is válik egyben, ami mindenképp elengedhetetlen, ha közösen szeretnénk fürdeni. A mostani, modern sarokkádak az alábbiakat biztosítják számunkra:

- tágas belső tér

- tetszetős design

- praktikus rakodótérrel rendelkezik

- minőségi alapanyagokból készülnek

Épített fürdőkádak

Abban az esetben, ha egy teljesen egyedi fürdőszobát szeretnénk kialakítani, mindenképp érdemes elgondolkodnunk az egyedileg épített fürdőkádakon. Igaz, hogy kialakításuk és elhelyezésük nagyobb tervezést és munkát igényel, de igazán különlegessé varázsolhatjuk fürdőnket eggyel. 

Összegezve

Tehát a fürdőkádak használata napjainkban sokat segíthet a stressz levezetésében valamint a különleges kádakkal feldobhatjuk fürdőszobánkat is legyen szó két személyes kádról vagy akár egy hibrid térkádról.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását